Itt tényleg mindenki Fidesz-ellenes?
Tegnap 23:18:
"Tényleg. Van ugyan két vagy három fidesz szurkolónk de ők ritkán mernek írni, inkább szép csendben szégyellik magukat."
Nem szégyelljük magunkat, és írunk, amikor van időnk. Sőt, a legtöbbünknek felismerhető nick-je is van, a csendben elsunnyogó, hőbörgő, piros kéz nyomkodókkal ellentétben.
Csak tudod utáljuk, hogy mindent százszor le kell írnunk, mert amint valahol megnyerünk egy vitát, tíz másik hőbörgő jön az elűzött helyére, akikkel újra kezdhetjük a magyarázást, meg az érvelést. Erre senkinek sincsen se ideje, se idegrendszere.
Arról nem is szólva, hogy az átlag alatti IQ nem szeret hosszú fejtegetéseket olvasni, viszont pár mondatban vitázni nem lehet, csak személyeskedni.
A FIDESZ azonnali kánaánt ígért a választási kampányában. Ehhez képest a vállalkozóknak több 10 e Ft-val növekedett az
adófizetési kötelezettsége! Nem ezt ígérték.
"GYK tele van siránkozó, tehetetlen, depressziós emberkékkel, akik szerint Állam bácsi feladata megoldani az összes bajukat, és ha valami nekik nem megy, azért a Fidesz a hibás. Ha más kormány lenne, azt szidnák. A választás előtt az MSZP-t is elég vehemensen szidták itt.
(Amúgy kicsit vicces a gyk: itt szinte mindenki azt állítja magáról, hogy minimálbért keres és frankhitelt fizet, és hó végére már kenyéren és vizen él. Ehhez képest egész nap az internet előtt ülnek és panaszkodnak. Aki éhezik, annak szerintem nincs internet-hozzáférése, aki meg rabszolgaként gürcöl, az nem tud hétköznap délelőtt internetes fórumokon politizálni.)"
Na igen, én is erre gondoltam.
11:30
"A demokrácia miatt 499999 embernek azt kell csinálnia amit 500001 ember akar?"
Jobb lenne fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!