Miért nem népszerűbbek a legtöbb országban a szélsőséges pártok? Miért szavaznak rájuk olyan kevesen?
Figyelt kérdés
Véleményem szerint a mai emberekből eltűnt a hősiesség, az önfeláldozás, a szent célért való küzdés eszméje, csak élik balga életüket, mint a hangyák, lehetőleg a legnagyobb "állóvizet" biztosító pártra szavazva! Túl nagy szerepet tölt be az életükben a materializmus és túl keveset az idealizmus!
Ha Koppány, Rákóczi vagy Che Guevara látnák a mai világot, forognának a sírjukban!
2011. márc. 22. 20:32
31/34 anonim válasza:
Szerintem nem az a szélsőség, amit manapság annak neveznek. Az igazi szélsőség napjainkban mainstream státuszban van, s tagadja az évezredes természetjog normáit, a tradíciókat, helyettük pedig olyan agyament baromságokat favorizál, mint az "egyenlősdi", vagy a "deviánsok és bűnözők jogai".
32/34 anonim válasza:
Sverdans egy szélsőséges anarcholiberális, a sületlen zagyvaságait mindenhová becopyzza, igazi tévé és média által nevelt, önálló gondolatok nélküli papagáj.
33/34 anonim válasza:
Ja bocs kérdező, az 56%-os válaszolóval kevertelek össze.
na már anarcholiberális vagyok? Na és téged mi nevelt fel? engem nem a TV. Mainstream média? az internet korában? te hülye vagy?
34/34 anonim válasza:
Miért nem népszerűek ? Mert a történelmet ill.az ő történelmüket már ismerik. Senki nem akar háborúban, félelemben és rettegésben élni és nincs olyan józan pénzember, aki őket megfinanszírozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!