Miért nem népszerűbbek a legtöbb országban a szélsőséges pártok? Miért szavaznak rájuk olyan kevesen?
Véleményem szerint a mai emberekből eltűnt a hősiesség, az önfeláldozás, a szent célért való küzdés eszméje, csak élik balga életüket, mint a hangyák, lehetőleg a legnagyobb "állóvizet" biztosító pártra szavazva! Túl nagy szerepet tölt be az életükben a materializmus és túl keveset az idealizmus!
Ha Koppány, Rákóczi vagy Che Guevara látnák a mai világot, forognának a sírjukban!
A kérdező 16-18 közötti, középiskolás, potenciális jobbik/munkáspárt szavazó.
Rákóczi amúgy egy közönséges zsoldosvezér volt, Che meg egy elvek nélküli tömeggyilkos.
Amúgy azért, mert általában a szélsőséges nézetekre a tájékozatlan, elkeseredett emberek a vevők. A valamivel tájékozotabbakból lesznek az agyament vezéreik.
Íme a kérdező remek kérdése: http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__1653..
Ő bogarakat akar enni, és be akarja tiltani pl az almalét, mert az dekadencia.
Ez egy troll!
"Ján Slota is mer különbözni és ki is rekesztik!"
Talán azért, mert olyan soviniszta f*szkalap, mint te!
Sverdans, nem tudom ki ez a "nemzeti kommunista" akiről egyfolytában beszélsz, de már kezd tele lenni a hócipőm vele, hogy minden kérdés végére, ami nem osztja a te liberális nézeteidet beírod ezt a zagyvaságot!
És még a liberálisok a toleránsak! Bármi is történik, ami miatt porszem kerül a ti együgyű világnézetetek gépezetébe, jöttök jajveszékelni és össze-vissza hazudozni!
"Kubában sokkal egészségesebbek az emberek, mint pl. az USÁ-ban és nem a materiális életkörülmények jobbsága miatt (amik valóban nem jobbak), hanem azért mert nem kell szembesülniük a kapitalizmus és a rohanó világ viszontagságaival. A kormányuknak hála egy teljesen egyedi és minden tekintetben emberbarát milliőben élhetnek. Persze, az csak egy diktatúra. fújfújfúj..."
Ez egy baromság. Inkább élet egészségtelenül, mint egy diktatúrában Egy egészséges ember is lehet hülye.
Te akkora gyökér vagy, hogy az már fáj nekem.
Jól van, látom próbálod tagadni, hogy a te kérdésed.
Viva la revolucón mi?
-.-
"hogy minden kérdés végére, ami nem osztja a te liberális nézeteidet beírod ezt a zagyvaságot!"
Ezek nem liberális nézetek, hanem egyszerű józan ész. Tehát neked mindenki liberális,aki nem osztja a kreténségeidet? Magyargyűlölő politikussal példálózol egy magyar oldalon? hazaáruló vagy!!!
"a ti együgyű világnézetetek gépezetébe, jöttök jajveszékelni és össze-vissza hazudozni!"
Együgyű itt csak te vagy!
"Jól van, látom próbálod tagadni, hogy a te kérdésed."
Ki az a "te"?
Egyszer nem beszéltél még veled így párbeszédben kérdésekben, szerintem te nagyon keversz engem valakivel, és elárulnád végre, hogy mi az a nemzeti kommunizmus?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!