Szerinted ki nyerheti majd a következő választásokat? Kinek van a legnagyobb esélye?
Tudom, ez még nagyon korai, csak gondoltam megkérdezem, hogy most ti hogy gondoljátok.
Csak belegondolva, az mszp leszerepelt, jött a fidesz második esélyt kapva(bár nem értem miért). én úgy gondolom, hogy a politikában nem érdeme senki második esélyt, de ez csak az én véleményem.
Ti hogy látjátok ezt? Kire voksolnátok? Kiben bíztok leginkább?
"Szerinted ki nyerheti majd a következő választásokat?"
A jelenlegi helyzet alapján azt lehet mondani, hogy ha jön egy újabb gazdasági világválság, akkor az MSZP. Ha nem, akkor a Fidesz.
"Csak belegondolva, az mszp leszerepelt"
Leszerepelt 1990-ben és 1998-ban is, ez nem akadályozta meg abban, hogy 3-szor nyerjen. A Fidesz is leszerepelt párszor, mégis nyert 2-szer. Szóval ez nem jelent semmit.
"jött a fidesz második esélyt kapva(bár nem értem miért)"
Az USA-ban a Demokrata Párt vagy a Republikánus Párt hány esélyt kapott eddig? Miért is furcsa, hogy "második esélyt kap" egy párt?
"a politikában nem érdeme senki második esélyt"
A politika tele van második, harmadik, negyedik stb. esélyt kapó politikusokkal.
"Kérdező, most nem azért, de inkább örülnöd kellene, hogy a fidesz "lopott" a jobbiktól, mert így legalább pár dolog megvalósulhat a programjukból. Legalábbis ha az ország és nem a párt érdekeit néznéd, akkor így gondolkoznál."
Pont az ország érdekeit nézem, nem a pártét. Persze elsősorban a pártét kell nézni, mivel csak úgy lesz jó az országnak. Nem hiszem, hogy el kellene azt fogadni, hogy egy párttól lopnak programokat.
Elég érdekes, hogy te ezt így látod. Lehet, hogy ezért nyer folyton olyan párt, mert ész nélkül mennek el szavazni az emberek. A Fidesz lopott, ezt kéne díjazni? Ha belegondolnál, éppen ezt akarja a Fidesz, hogy ezt lássák, amit most te is. Szomorú.
Én Jobbikos voltam, és nem is tudom, hogy az MSZPt vagy a Fideszt szidtam jobban. Azonban a választások óta, a Jobbik néha olyan lépéseket tett amik nevetségesek (olvass jovonk.info-t) sajnos néha én is elszörnyülködtem, mikor pl: azt kellett olvasnom hogy támogatja töröko. belépését az eu-ba) és hogy ez miért rossz? hát azért mert ki akar még több korcsot hazánkba? Már pedig abból az lenne!!
Tehát én is az mellett állok, hogy legyen egy új párt, ami úgy kezd mint a Jobbik és marad is a helyes úton, ami egy tényleg Magyar barát párt, és nem csak annak mutatja magát, és mindent megtesz a Magyarság érdekében, hogy a Magyaroknak jobb legyen, és ne a kisebbség élősködjön rajtunk, hanem csókolja kezeinket hogy itt élhetnek velünk!
Amúgy a médiás részben teljesen igazat adok neked, a Fidesz és az MSZP mindent megtesz hogy a Jobbik csak rossz hírekben szerepeljen RTL és TV2 adásain. De ez ellen nincs mit tenni.
Ha a jobbik nyert volna és annyit tett volna csak az érdekünkben hogy az RTL klub-ot beszünteti, már többet tett volna értünk mint az MSZP 8 év alatt!!!
Jobbik---->Túl gyengék a kormányzáshoz! (Túl radikális!)
L.M.P----> :D Erröl inkább ne is beszéljünk SZDSZ 2.0 :)
M.SZ.P----> :D Mesterházyval behal a párt :D
Fidesz------> 2014 ben mi nyerünk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!