Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Szerinted ki nyerheti majd a...

Szerinted ki nyerheti majd a következő választásokat? Kinek van a legnagyobb esélye?

Figyelt kérdés

Tudom, ez még nagyon korai, csak gondoltam megkérdezem, hogy most ti hogy gondoljátok.

Csak belegondolva, az mszp leszerepelt, jött a fidesz második esélyt kapva(bár nem értem miért). én úgy gondolom, hogy a politikában nem érdeme senki második esélyt, de ez csak az én véleményem.

Ti hogy látjátok ezt? Kire voksolnátok? Kiben bíztok leginkább?

2011. márc. 8. 14:43
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
61%

"fidesz második esélyt kapva(bár nem értem miért)"

Bár nem értek egyet a Fidesz politikájával de az MSZP is több esélyt kapott.

Ha a Jobbik elég ügyesen tud mozogni akkor van esélye nyerni.

2011. márc. 8. 14:49
 2/27 A kérdező kommentje:

Én is ugyanígy gondolom:)

Csak az a baj ugye, hogy a médiában nem produkálnak, mert nem tudnak. Ha némely hír előjön velük kapcsolatban, akkor is rossznak állítják be őket(lásd rasszizmus). És persze az emberek (akik nem járnak utána ténylegesen) ebből táplálkoznak és azt hiszik el.

2011. márc. 8. 14:54
 3/27 Dick Esmen ***** válasza:
55%
Ha a jobbik sokat szerepelne a tv-ben(mondjuk annyit mint az Mszp)akkor kisebb lenne a szavazóbázisa.az emberekben az alakult ki hogy a jobbik tilos és a tilos dolgok vonzák az embereket.
2011. márc. 8. 15:37
 4/27 anonim ***** válasza:
57%
Egyenlőre nincs esélyes. A Jobbik pedig biztosan nem lesz az. Kevés az,aki egyetért a cigánygyűlöletükkel,a megvalósíthatatlan gazdasági programjukkal.
2011. márc. 8. 15:37
 5/27 A kérdező kommentje:
látod, amit leírtam..cigánygyűlölet...ezt írod te is, ezt látod csak, holott egyáltalán nem igaz ez. Így akarják csak beállítani a jobbikot.
2011. márc. 8. 15:51
 6/27 anonim ***** válasza:
85%
Egy még nem létező valahanyadik párt. Remélem rövidesen lesz egy ütőképes, normális, emberbarát párt.
2011. márc. 8. 15:52
 7/27 A kérdező kommentje:

A jobbik nem tilos, miért is lenne az? Csak nem szerepelnek a médiában, és ennek megvan az oka(mszp, fidesz)

Ha több szerepet kapna a médiában, szerintem csak nőhetne a szavazók száma. Talán akkor az emberek nem csak néznének, de látnának is.

2011. márc. 8. 15:53
 8/27 anonim ***** válasza:
47%

ha a jobbik többet szerepelne a médiában, biztos csökkenne a szavazóbázisa, mert az emberek megismernék a bugyuta programját és a még bugyutább embereit.

nekem 5 ismerősöm szavazott a jobbikra, azt se tudták ki az a Morvai Krisztina, csak utálják a cigányokat és kész. ez ilyen egyszerű.

Remélem olyan párt nyer, ami új párt, mert ez a mostani 4 parlamenti párt egy vicc.

De úgy is az Mszp v. a Fidesz fog...

2011. márc. 8. 16:08
 9/27 anonim ***** válasza:
68%
Mint gazdaságban jártas ember elmondom nektek, hogy a jobbik gazdasági programja megvalósíthatatlan, ahhoz egy új világrend kellene, mert a mostanival nem "kompatibilis"(azt nem mondom, hogy rossz, de a revízióra több esélyünk van, mint a nemzeti gazdaság megvalósítására). Amúgy egy szélsőséges párt egy egészséges társadalomban nem kaphat 20%-nál többet(ez természetesen a szélsőbalra is igaz). A szélsőség mindig akkor nyer, mikor a társadalomban brutális feszültségeket kell levezetni, a hisztéria és a kétségbeesés pedig a tetőfokára hág(lásd a németeket). Szerintem a a párt elérte a maximumát, ami azt mutatja, hogy Magyarországon még nincsenek olyan "nagy" problémák.
2011. márc. 8. 16:30
 10/27 anonim ***** válasza:
85%

Az LMP megmarad kispártnak. A programjában sok a megfoghatatlan vagy túl bonyolult dolog, ráadásul nincs egy jó szónokuk, aki eladja őket.

A Jobbik sok támogatót veszít, ahogy elmúlik a kezdeti lelkesedés, de a ma MÉG szavazóképtelenek körében nagyon népszerű, úgyhogy jelen állás szerint a 2010es körüli eredményt jósolnék nekik.

A Fideszre sokan szavaznak majd, mert "nincs jobb" Az MSZPre szintén. Gyurcsány és az őszödi beszéd túl rég volt, az ember gyorsan felejt. Szóval a választás megint e két párt párharcán múlik majd. Azt viszont most megmondom, hogy a részvétel nagyon alacsony lesz.

2011. márc. 8. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!