Szerinted ki nyerheti majd a következő választásokat? Kinek van a legnagyobb esélye?
Tudom, ez még nagyon korai, csak gondoltam megkérdezem, hogy most ti hogy gondoljátok.
Csak belegondolva, az mszp leszerepelt, jött a fidesz második esélyt kapva(bár nem értem miért). én úgy gondolom, hogy a politikában nem érdeme senki második esélyt, de ez csak az én véleményem.
Ti hogy látjátok ezt? Kire voksolnátok? Kiben bíztok leginkább?
"nekem 5 ismerősöm szavazott a jobbikra, azt se tudták ki az a Morvai Krisztina, csak utálják a cigányokat és kész. ez ilyen egyszerű."
Ebből is látszik, hogy valaki azt sem tudja, hogy miről beszél. Köztük te sem. Az ismerőseid is egyszerűen csak tudatlanok.
Ha teret kapna a médiában, egy ország "harcolhatna", mert kinyílna a szemük.
"Ha teret kapna a médiában, egy ország "harcolhatna", mert kinyílna a szemük."
ki hívná meg őket, hogy aztán jól lerombolja a székházukat?
"ki hívná meg őket, hogy aztán jól lerombolja a székházukat?"
Te miről beszélsz? Szerinted ezért nincsenek benne a médiában? na ne nevettess...
igen ezért nincsenek bent. tegyük fel te vagy az rtl tulajdonosa.
Meghívnád Vonát, azt az embert aki el akarja tűntetni a csatornádat?
Ki hívná meg a saját maga gyilkosát?
Ezesetben természetesen nem hívnám meg. De csak ez esetben.
Az más kérdés, hogy kinek, minek az irányítása alatt folynak a kereskedelmi adók. Mert nem azért nem engedik a médiába a jobbikot, mert jaj, csúnya bácsi, bántani akar, hanem mert a fidesz és az mszp irányítja, azért. A fidesz is pontosan tudja, hogy mi lenne velük és a többivel, ha teret engednének a jobbiknak.
16:47
Lehet. De ez csak azért valószínű, mert alszik a nép és manipulálják mindennel.
Nekem két válaszom lenne. Az egyik, hogy fogalmam sincs, ezért érdeklődéssel olvastam, hogy mások hogy látják.
A másik válaszom az lenne, hogy itt a találgatáskor mindenki a múltból indult ki. Tehát, mi lenne, ha minden úgy folytatódna, mint az elmúlt 20 évben. Hát nem úgy fog! Először is a FIDESZ egy tök új választási rendszert csinál, amiben gyakorlatilag leválthatatlan lesz. (Ha ezt valaki vitatja, majd levezetem, hogy miért). Ezen kívül az ellenzéki pártok a monstrum FIDESZ-hez képest kicsik, nem tudnak összefogni, ez még inkább aláássa az esélyeiket. Tehát a jelen állás szerint ezen nem kell olyan sokat agyalni, a FIDESZ győz újra. Vagy mégsem? Én abban is biztos vagyok, hogy Magyarországon előbb-utóbb úgy ellehetetlenül az élet, annyira nem lehet majd megélni, hogy ez el fogja söpörni a FIDESZ-t, akár drámai körülmények között is, és helyette esetleg még a Jobbik is jöhet, vagy egy-két telkesen új erő. Ez nem biztos, hogy 2014. előtt bekövetkezik, de nem lennék meglepve...
Hát igen utolsó, sajnos.
Azt még megjegyezném, hogy a Fidesz új programjában azok a programok szerepelnek, amiket a Jobbiktól lopott. Bocs, szerzett, mert ugye a magyar így mondja. Ezzel is próbálja aláásni a Jobbikot, mivel az ő programjukból vesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!