Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Ki találta ki ezt a baromságot?

Ki találta ki ezt a baromságot?

Figyelt kérdés

Azt, hogy a férfiaknak tovább kell dolgozniuk mint a nőknek? MIÉRT nem ugyanolyan mindkettő nemnek a nyugdíjkorhatár?! Főleg, hogy a statisztikák szerint a férfiak hamarabb meghalnak.

Ennyire alacsonyrendűek lettek a férfiak? Ennyire retkes feminista ez az ország is? A Fidesz is hogy csinálhatott akkora diszkriminációt, hogy a nők már 40 év munka után is nyugdíjba mehetnek?! Én meg dolgozzak addig, amíg meg nem döglök?!

2011. febr. 16. 18:52
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
6%

"Túlságosan elkényeztetett téged a rendszer. Egy tipikus feminista söpredék vagy."

Nem tudom, de szerintem SIR Butcher férfi.

2011. febr. 16. 20:03
 12/33 anonim ***** válasza:
62%

"Főleg, hogy a statisztikák szerint a férfiak hamarabb meghalnak."

Ha a férfiak olyan életmódot folytatnának mint a nők, akkor ugyanaddig élnének. Viszont ha így lenne, akkor még mindig az őskorban tartanánk.

De a világot csak a férfiak képesek életben tartani. Ez viszont sok veszélyes és nehéz munkából áll, de ezt is el kell végezni.

Ráadásul a férfiak mindenben jobbak, mint a nők.

2011. febr. 16. 20:05
 13/33 anonim ***** válasza:
29%
Legfeljebb az állva hugyozásban.
2011. febr. 16. 20:07
 14/33 A kérdező kommentje:

20:03

Ugye te sem gondolod komolyan, hogy a mai világban nem létezik feminista férfi?

2011. febr. 16. 20:08
 15/33 anonim ***** válasza:
37%

"Ha a férfiak olyan életmódot folytatnának mint a nők, akkor ugyanaddig élnének."

Téves. Ha jól tudom, a nők részben azért élnek tovább, mert a szervezetük arra van kitalálva, hogy szüljenek 5-6 gyereket. Ma kevesebbet szülnek, kevésbé használják el a szervezetüket. Ezért élnek többek közt tovább. (meg mert nem kell elviselniük a feleségüket:))

2011. febr. 16. 20:09
 16/33 anonim ***** válasza:
28%

20:07 -es

Fáj az igazság, kispina?! :)

Attól még kétségtelen tény, hogy a férfiak mindenben jobbak! Jobb, ha elfogadod, mert mást úgysem tehetsz.

20:09 -es

Akkor elég rosszul tudod. :)

2011. febr. 16. 20:13
 17/33 anonim ***** válasza:
6%

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 20:13

Most provokálsz?

2011. febr. 16. 20:30
 18/33 anonim ***** válasza:

"Azt, hogy a férfiaknak tovább kell dolgozniuk mint a nőknek? MIÉRT nem ugyanolyan mindkettő nemnek a nyugdíjkorhatár?"

A rövid válasz az, hogy a nők többet dolgoznak. Nem a munkahelyen, hanem munkahelyen + otthon együtt. Az időfelhasználási statisztikák bizonyítják ezt.

2011. febr. 16. 20:42
 19/33 anonim ***** válasza:
53%

A pasiknak nem verik a fejükbe, hogy alapíts családot lásd el őket stb, sőt sorkötelezettség sincs. Ök simán otthagyhatják a nőt, megcsalhatják, mert akkor a tökös legény, de a nőknek mit sulykolnak? szülj, mert különben nem érsz semmit,főzz, moss, takaríts, te csak alárendelt vagy, azt csinál veled a férjed amit akar, na persze, és a hab a tortán: már elkezdtek vitatkozni az abortusz betiltásáról is (hát hova fajulunk).

Na én nem fogok, se szülni, se főzni, és nem rendelem alá magam egyetlen pasinak sem.

26

2011. febr. 16. 23:55
 20/33 Tyler913 ***** válasza:
6%

Jo,kedves utolso,Nalad elegge elcsuszott a deszka.Vagy most csaltak meg,vagy nagyon korlatolt emberek vettek korul gyerekkorodban,de en nem ugy veszem eszre,hogy normalis helyeken elismeres jarna a nejet megcsalo ferfinak,vagy hogy a noket megalaznak,stb.

En ferfi vagyok,de a noket semmivel sem tartom alabbvalonak.Viszont az,hogy a ferfi nem tobb mint a no,nem jelenti azt,hogy egyenlosegjelet kell tenni a ket nem koze.Mert nem vagyuk egyformak,mas a dolgunk,masban vagyunk jok.A nonek nem kotelessege szulni,de megiscsak ez az egyetlen dolog,ahol semmire sem jutunk egymas nelkul.

Az abortusz korlatozasara pedig igenis szukseg van,es ne gyere nekem itt "a testem az enyem" cimu okorseggel,mert nincs jogod a Te egyeni szabadsagod neveben elvenni egy masik ember eletet.

2011. febr. 17. 00:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!