Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért ítélik el Orbán B-t,...

Miért ítélik el Orbán B-t, hiszen csak az 56-os magyarok életét védte volna Magyarország szuverénoroszoknak való azonnali megadásával?

Figyelt kérdés
Vagy nem?

okt. 4. 01:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
61%

11, nem nekünk kell bebizonyitani, hogy Orbán Balázs hazaáruló. Ez már az a szint, ami alá egy hazaszerető demokrata nem megy.

És, személyeskedéssel, mások sértegetésével érvelni és vedni egy bukott politikust, az nem minket minősit, hanem téged.

Orbán Balázs pedig hazaárulást követett el, és le kellene mondania, a kormánnyal együtt.

Nincs joga a kormánynak október 23-án állami megemlékezést rendezni. Ennek a kormánynak, nincs joga hozzá.

okt. 4. 12:16
 12/13 anonim ***** válasza:
18%

#12 De bizony, neked kell bebizonyítanod, hogy az állításod igaz.

nem tudod bizonyítani és nem csak azért mert nem is lehet, hanem mert eleve fogalmad sem volt a valóságról és nem is érdekel téged.

Egy szimpla hazugságot ismételgetsz, te sem vagy jobb az ostoba propagandistáknál, közben meg nagy pofával leszólsz mindenki mást aki nem ugyanazt a hazugságot harsogja, mint te.

Értem, hogy kénytelenek vagytok hazudni, mert másra nem vagytok képesek. De miért ilyen ostobán teszitek, miért ott ahol fél perc alatt lehet megcáfolni a hazugságotokat?

okt. 4. 12:20
 13/13 anonim ***** válasza:
31%

13, én, nem kicsit vagyok jobb, az ostoba propagandistáknál, én egy fillért sem kapok ezért tőled.

Egyetlen filléredbe sem kerülök neked!

okt. 4. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!