Én úgy gondolom, hogy a Tisza győzelme 2030-ban lehet reális cél. Győzzön meg, aki másképp gondolja...A közvéleménykutatás nem érv . Volt az Együtt Magyarország is a Fidesz fölé mérve és bődületesen kikaptak...
Mondom ezt úgy, hogy nagyon elegem van a Fideszből és eltakarítanám őket, de azért nem vagyok olya hülye hogy még egy hataloméhes bandát odaaengedjek akik fel akarnak hízni a pénzünkből.
Idáig még nem vallott színt a fontosabb kérdésekben, állva tapsolta Ursulát, és 2 embernél többet nem igazán ismerünk ebből a pártból...
szept. 14. 22:51
2/30 anonim válasza:
1# Miért magyarázkodsz itt nekünk? Ciki beismerni hogy pedofil, korrupt emberekre szavazol akik gyerekeket erőszakolnak majd felmentik egymást?
szept. 14. 22:54
3/30 anonim válasza:
Peti meg terrorizálta az asszonyt. Természetesen az sokkal jobb.
Egyébként pedig mindenbwn ugyanúgy hazudik , mint orban6
szept. 14. 22:59
4/30 anonim válasza:
3# Nem tudom, egy általános családi veszekedés és a gyerekek intézményesített erőszakolása aztán a bűnösök egyházi nyomásra való felmentése szerintem nem ugyanaz.
De te tudod, van ám gyomrod hogy le mersz írni ilyeneket.
szept. 14. 23:02
5/30 anonim válasza:
#3 Gondolom a 6-os a válaszod végén arra utal, hogy 6 általánossal rendelkezel 🤡
szept. 14. 23:05
6/30 anonim válasza:
Kérdező, most 2024 van. Még azt se tudni kik vannak a tisza pártban, mit fognak csinálni a budapesti közgyűlésben meg az eu parlamentjében.
Majd ha tudunk végre valamit a pártról és nem csak MP-ről, akkor majd lehet találgatni. Addig miről?
szept. 14. 23:17
7/30 anonim válasza:
5. ti szektás tiszások pont ennyit tudtok, másokat degradálni, ha valaki nem ért veletek egyet. Nem kell csodalkozni, ha visszakapjátok. Gondolom a fideszes szavazók magatok mellé állításában is hasonlóan profik vagytok...🥴🤡 Csak nehogy úgy járjatok, mint 2022-ben. Két szektás felekezet. Semmi különbség nincs igazából köztetek. MP is egy tolvaj , Orbán is az. Olvasgasd hadházi oknyomozását a diákhitel központról.🤡🤡🤡
szept. 14. 23:32
8/30 anonim válasza:
5. egyébként meg ne alkalmazz kettős mércét. mindegyik bűnözés és nincs semmi különbség.
szept. 14. 23:33
9/30 anonim válasza:
Nem valószínű hogy megnyeri. Mert árad a Tisza!
szept. 14. 23:37
10/30 anonim válasza:
#7 Olvass kevesebb Origót, nézz kevesebb M1-et és hidd el, egy idő után talán tudsz majd normálisan gondolkozni 😂😂🐑🐑
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!