Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A Fidesz nyeri a 2026-os...

A Fidesz nyeri a 2026-os választást?

Figyelt kérdés
Én úgy gondolom, hogy a Tisza győzelme 2030-ban lehet reális cél. Győzzön meg, aki másképp gondolja...A közvéleménykutatás nem érv . Volt az Együtt Magyarország is a Fidesz fölé mérve és bődületesen kikaptak...

szept. 14. 22:47
1 2 3
 21/30 BécsiFehér ***** válasza:
62%
Ha így folytatja a Tisza, 2026-ban a legnagyobb ellenzéki párt lehet (bár már most is az), és ha nem is jut győzelemre, a Fidesz-nek nam valószínű a 2/3. Ez is nagy eredmény lenne.
szept. 15. 13:52
 22/30 Dongaben ***** válasza:
60%

A FIDESZ anno a "Családok" támogatásával került hatalomra, és tartja most is magát. Ez a "Fő vonal", és ez be is jön mindenkor. Csepegtetnek kicsit másoknak is. Mint a 25 éven aluliak adómentessége pl. ( Anno tapsoltam volna egy ilyennek...)

Nem új dolog: "Cirkusz, és kenyér kell a népnek!"-. A FIDESZ meg majd akkor lesz leváltható, ha Viktor nyugalomba vonul. Addig szívunk, mi többiek. :(

szept. 15. 14:33
 23/30 anonim ***** válasza:
86%

22# Mivel a korruptak, pedofilok, asszonyverők rendben vannak a fidesz szavazóknál, nehéz leváltani őket.

Szerintem még gyerekgyilkosokat is megszavaznának vidéken.

szept. 15. 14:43
 24/30 Dongaben ***** válasza:

"ma 14:43"

"vidéken"...

[link]

szept. 15. 14:53
 25/30 anonim ***** válasza:
Én például vidéki vagyok és utálom a Fideszt. Nem kell általánosítani.
szept. 15. 17:02
 26/30 anonim ***** válasza:
40%
18, De gondolom, ha ezek az "ostoba vidékiek" mind az ellenzékre szavaznának, akkor már nem is lenne seemi baj velük. Az ilyen lealacsonyítások miatt kb csakazért se szavaznak oda. Nem is értem, mi a cél a szidalmazással.
szept. 15. 17:05
 27/30 anonim ***** válasza:
29%
Igen, a fidesz nyeri a 2026-os, 2030-as, 2034-es, 2038-as 2042-es. Választásokat. Utána már valószínűleg Omfidesz, azaz Oroszországi Magyar Fiataldemokraták Szövetsége néven fog indulni, a helyhatósági választásokon.
szept. 16. 14:59
 28/30 anonim ***** válasza:
0%

Jó lenne ha Oroszországnak köze lenne Magyarországhoz.

Úgy talán jól is kijöhetünk ebből a gazdasági összeomlásból, ami pár éven belül bekövetkezik az EU-ba.

És ezt maga az EU ismerte el egy jelentésbe.

szept. 16. 15:15
 29/30 BécsiFehér ***** válasza:
29%

#28: "Jó lenne ha Oroszországnak köze lenne Magyarországhoz."

Megalakíthatnánk újból a KGST-t :-)

(És moszkvai borscsot is ehetnék fekete kenyérrel, ami az egyik kedvenc kajám.)

szept. 16. 16:35
 30/30 anonim ***** válasza:
#28 🤡🤡🤡🤡🐑🐑🐑🐑
szept. 17. 16:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!