Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Havi 800 ezer forintból...

Havi 800 ezer forintból Magyarországon csak elvegetálásra elegendő? (LINK)

aug. 11. 19:46
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
59%
Én tanárként 350k-ből jól élek. Havi 230-at költök.
aug. 11. 20:24
 12/31 anonim ***** válasza:
22%

6@ "Aki egyedülállóként havi nettó 800-ból csak vegetálni tud, hát... El nem tudom képzelni miféle igényei lehetnek."

Pl nem rendelek napi 3x. magam főzök és így is kétheszer hetente este veszek gírost mert a munkanap során megfáradok

aug. 11. 20:25
 13/31 anonim ***** válasza:
45%
A 10-esnek totál igaza van. Ma minden hülyeségre költünk, amire régen nem kellett. Most biztosan le fognak sokan pontozni, de én 260-nal is nagyon jól elvagyok, mert nem attól leszek boldog, hogy mindíg megvegyem a legújabb ájfont meg a sok hasonló baromságot. Elég egy átlagos lakás és egy kedves feleség. És ezt nem pénzért lehet venni, de sokkal fontosabb mindennél.
aug. 11. 20:26
 14/31 anonim ***** válasza:
6%
Igen.annyi pénzből szerényen el lehet lenni,semmi több.a videót nem néztem meg,de ha ott ezt mondják akkor azok a személyek reálisan látják a magyarországi helyzetet.
aug. 11. 20:32
 15/31 anonim ***** válasza:
68%

5.

Nem mondod!

azt hitted hogy nem jutott eszembe eddig?

Csak az a gond, hogy rokkantként mem tudsz olyan sokat dolgozni se.

aug. 11. 20:37
 16/31 anonim ***** válasza:
55%

"Magasabbra kellene tenni az igényeket"

Szerintem elmész te a faszba. :D Szóval költök amire szeretnék, de csak azért költsek többet totál feleslegesen, hogy szerinted igényesebb legyek?

aug. 11. 20:40
 17/31 Távvezérlésű nyakkendő kötőgép ***** válasza:
4%
Magyarországon nem, de Budapesten igen. Az EU egyik leggazdagabb régiója - ha kiadásaid vannak mellette, akkor bruttó 800 ezerből nem nagyon fogsz családi házról meg új autóról álmodozni.
aug. 11. 20:53
 18/31 anonim ***** válasza:
43%

Ha egyedülálló vagy és Budapesten laksz:

- Havi 200 albérlet

- Havi 100 kocsi (vegyük úgy, hogy sokat kell ingáznod)

- Havi 100 kaja

És még marad 400 ezer. (Gondolom nettóról beszélt a kérdező)

Miért lenne ez csak vegetálásra elegendő?

aug. 11. 20:54
 19/31 anonim ***** válasza:
21%

Nem értetted meg amit írtam. Nem a költésről hanem a fizetésről beszéltem. Magasabb elvárások kellenének a munkáltatók irányába, én ezt első sorban arra vezettem le, hogy egyedüliként az EU-ban, mi forintban gondolkozunk (Románok, Lengyelek, Csehek, Bolgárok is euróban beszélnek, hiába van saját fizetőeszköz), de persze ez csak egy ok a sok közül. Ha nagyon le akarjuk egyszerüsíteni: kishitű a magyar s azért kapja a legkevesebbet.

aug. 11. 20:58
 20/31 anonim ***** válasza:
23%
18) havi 100 kaja?egy kiló kenyér ezer Ft.a tej vagy 250.
aug. 11. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!