Havi 800 ezer forintból Magyarországon csak elvegetálásra elegendő? (LINK)
6@ "Aki egyedülállóként havi nettó 800-ból csak vegetálni tud, hát... El nem tudom képzelni miféle igényei lehetnek."
Pl nem rendelek napi 3x. magam főzök és így is kétheszer hetente este veszek gírost mert a munkanap során megfáradok
5.
Nem mondod!
azt hitted hogy nem jutott eszembe eddig?
Csak az a gond, hogy rokkantként mem tudsz olyan sokat dolgozni se.
"Magasabbra kellene tenni az igényeket"
Szerintem elmész te a faszba. :D Szóval költök amire szeretnék, de csak azért költsek többet totál feleslegesen, hogy szerinted igényesebb legyek?
Ha egyedülálló vagy és Budapesten laksz:
- Havi 200 albérlet
- Havi 100 kocsi (vegyük úgy, hogy sokat kell ingáznod)
- Havi 100 kaja
És még marad 400 ezer. (Gondolom nettóról beszélt a kérdező)
Miért lenne ez csak vegetálásra elegendő?
Nem értetted meg amit írtam. Nem a költésről hanem a fizetésről beszéltem. Magasabb elvárások kellenének a munkáltatók irányába, én ezt első sorban arra vezettem le, hogy egyedüliként az EU-ban, mi forintban gondolkozunk (Románok, Lengyelek, Csehek, Bolgárok is euróban beszélnek, hiába van saját fizetőeszköz), de persze ez csak egy ok a sok közül. Ha nagyon le akarjuk egyszerüsíteni: kishitű a magyar s azért kapja a legkevesebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!