Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Havi 800 ezer forintból...

Havi 800 ezer forintból Magyarországon csak elvegetálásra elegendő? (LINK)

aug. 11. 19:46
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
80%
Akkor én mit csinálok a 300-al ??!
aug. 11. 19:47
 2/31 anonim ***** válasza:
32%
Nemtom. Én egymillió fölött kapok.
aug. 11. 19:51
 3/31 anonim ***** válasza:
76%
Szálljunk már le a magas lóról! Rengetegen keresnek 280-350 ezret és élnek, nem is nyomorognak, igaz meggondolják, hogy mire költenek. Aki nem tud bánni a pénzzel, annak meg Dárius kincse is kevés, azt is szétszórná rövid időn belül.
aug. 11. 19:56
 4/31 Fsms ***** válasza:
64%
Ha lakbér fizetsz, plusz van egy kocsid igen. Ennyiből nem jössz ki.
 5/31 A kérdező kommentje:
1-es keres másik munkát.
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Aki egyedülállóként havi nettó 800-ból csak vegetálni tud, hát... El nem tudom képzelni miféle igényei lehetnek.
aug. 11. 20:00
 7/31 anonim ***** válasza:
40%
Gyanítom, hogy itt nem a magyar "átlagra" válaszoltak, hanem arra, hogy Bp-en mennyiből lehet megélni és hogy. Úgy egy félmillió nettó igen, kelleni fog.
aug. 11. 20:01
 8/31 anonim ***** válasza:
58%
Én 300-ból átlagos szinten kijövök. A ház saját, a kocsi nem mai, de évi egy hét Horvátország is még szerényen belefér.
aug. 11. 20:07
 9/31 anonim ***** válasza:
45%
Egészségesebb lenne elfelejteni a forintot, mikor a bérek mértékéről beszélünk. Havi 2000€, évi 24 000€ az akkora egetverő összeg? Tudom, hogy az átlag ettől távol áll. De sok országban meg az évi 100 000$ a “jó fizetés” kezdete. Nyugodtan pontozzatok le, de számomra iszonyatosan nyomasztó ez a mentalitás, hogy a 2000€-ra mindenki vadul el kezd gépelni, hogy aki ennyire mondja a vegetálást, az ilyen meg olyan. S akkor a havi 750€ az átlag, hát ez €-ben nagyon s.arul hangzik, forintban pedig, mikor még 280 volt az euró, belénk égett, hogy az egy oké fizetés. Magasabbra kellene tenni az igényeket, mert M.O.-ban adják a legkisebbeket…. Ahol nettó 1000€-t nem éri el a bér, az szerintem konszenzus kellene legyen, hogy rosszul tartja az adott cég a dolgozókat, nem fizeti meg….
aug. 11. 20:16
 10/31 anonim ***** válasza:
37%

Kicsit elszállt az emberekkel a ló. Régen arányosan sokkal kevesebből is jól megéltünk mert nem kellett minden szarra előfizetni, meg nem hiányzott, mert nem nyomták a pofánkba hogy csak akkor leszel boldog, ha megveszed ezt a sok szart.

Hogy mennyiből élsz meg jól, az azon múlik, hogy mik a vágyaid. Ha luxuscikkek, drága holmik, akkor sosem leszel boldog, még kimagasló fizetéssel sem, de ha nem az anyagi javak jelentenek örömet, akkor akár egy nagyon szerény fizetéssel is boldog lehetsz.

aug. 11. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!