Megbántad, hogy a Fideszre szavaztál?
"Többieknek ment a zöld!!"
Nékem is ment a ződ te kis buta.
2023. júl. 4. 14:42
12/18 A kérdező kommentje:
Nekem egy ismerősöm "vallotta be" nemrég, hogy ő is a fideszre szavazott. És nagyon megbánta, de befolyásolták az ígérgetések. Most meg a fantasztikus döntések miatt lassan tönkremegy a cége és azt hajtja, hogy élhetetlen az ország, borzasztó ami itt megy.
Kíváncsi voltam hányan gondolkodnak még így.
Bírom a fidesz propagandaszövegét amit a birkák fülébe ültetett (mint az #5 válaszoló): "Nem alkalmas az ellenzék az ország vezetésére". Igen. A fidesz kicsivel több mint 10 év alatt akkora válságot generált, amekkorát még nem látott Európa! De az ellenzék az alkalmatlan xD Ez az év vicce!
2023. júl. 4. 15:26
Ezt a kérdést jövő ilyenkor lesz érdekes feltenni mert az igazi mélypont még odébb van. Szerintem elkerülhetetlen lesz az IMF hitelfelvétel csakhogy annak bizony kőkemény feltételei vannak. Az összes családtámogatás menni fog a levesbe,az adókedvezménytől kezdve a csok-ig. Majd nézd meg a nagycsaládos ismerősök arcát amikor egyik hónapról a másikra 200 000-el kevesebbet visznek majd haza. És etessék a 3 purdékat ilyen árak mellett... Lesznek itt még kutya dolgok.
2023. júl. 4. 18:41
15/18 A kérdező kommentje:
#14: Szerintem se sok jó várható a jövőre nézve. Nekem választáskor az volt a gyanús, hogy mindenkinek osztották a pénzt. Most meg itt a feketeleves. De mondjuk még mindig vannak a környezetemben elvakult fideszesek :) Mindig azt mondják, úgyis jobb lesz az élet idővel.
Nekem sose járt semmilyen támogatás, nem vagyok 25 alatti, de még 30 feletti se, nincs gyerekem. Nem is lesz egy hamar ilyen árak mellett.
#13: Nagyon egyetértek!
13, Nem propaganda egyáltalán, a saját szemeddel láthattad a rettenthetetlen összefogás szétesését élőben egy perc leforgása alatt, azonnal kezdődött a másik hibáztatása, mocskolódás. Kizárt, hogy képesek lettek volna elvezetni az országot. Én sem értek egyet mindenben a fidesszel, de még mindig ők a legjobbak a kínálatból.
2023. júl. 4. 19:11
Igaz, 16. Nem bántam meg, egyáltalán nem. Nem értem az ellenzék pár nem túl okos döntését, nekem a Fidesz jobban bejön, ők a legjobbak a kínálatból. Nem fogok veszekedni senkivel, aki nem ért egyet velem (sejtem, sok olyan lesz), emberek vagyunk, mindenki más. Csak én annyiban vagyok más, hogy el sem tudom képzelni az életem az ellenzékkel, a Fidesz szerintem eddig jól tolja, szerencsére Orbán Viktor után jön Szijjártó Péter (vagyis elég valószínű). Vagy ha esetleg akkor is szavazás lesz vagy mit tudom én, biztos hogy nem vesz rá egy ellenzékes sem, hogy szavazzak a Gyurcsányra. Mert biztos nem fogok, bármi lesz, én lojális leszek a Fideszhez. Ennyi, jöhet a lepontozásom. Szeretettel várom.
2023. júl. 6. 15:02
#17 valóban jól tolja a fidesz az ostoba aljanép megvezetése mellett a rablást, az ország kiárúsítását, és züllesztését
2023. júl. 6. 16:15
Kapcsolódó kérdések: