Megbántad, hogy a Fideszre szavaztál?
Én nem a fideszre szavaztam, rájuk sosem szavaznék... bár ha teljes vezetőváltás lenne elgondolkoznék.
Más pártra szavaztam, de így utólag megbántam azt is. Az Mszp-re kellett volna, hogy ne legyenek a fideszesek többségben. Az sem volt jó, de ezekhez képest.... A vállalkozóknak, a sok gyerekesnek és a gazdagoknak jó lesz. De nekünk csóró kis embernek?!
Épp ideje, hogy pár jobbikos vagy szoci beírja a szokásos süket dumáját, hogy eddig fideszes volt, de fél órával ezelőtt megtért :)))))
Emlékszem, a gyk-s beírások alapján a választás előtti egy év kb. azzal telt, hogy az egész ország folyamatosan ábrándult kifelé a fideszből és befelé a Jobbikba, aztán valahogy mégse jött össze a Jobbik 2/3-os győzelme.
"Azt a 2/3-ot meg ne kiabáljuk túl, mert azt kb. 2 és fél millió ember szavazta meg."
Milyen 2/3-ot? A jobbik 2/3-os győzelméről beszélsz, amivel április első napjaiban hülyítettétek egymást? :)))
Az őszi választás után valóban el fog indulni egy kiábrándulási hullám. Miután a Jobbikról kiderül, hogy egy nagy lufi volt, ami már ereszt, egyre töppedtebb és ráncosabb, ezért a hőbörgö prolik szépen visszasorolnak a Jobbiktól oda, ahonnan jöttek - az MSZP-hez :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!