Kire szavaztál az országgyűlési választásokon és megbántad e?
Azt adták amit ígértek/vártál? ha megbántad akkor miért bántad meg?
Ha úgy gondolod hogy jól döntöttél akkor azt mire alapozod?
A Fideszre szavaztam, és megbántam. Mert most, hogy jobban ismerem a politikát világossá vált, hogy csak a szélsőjobboldal menthet meg minket a pusztulástól és lázadhat fel az anglo-zsidó EU ellen.
A Jobbikra kellett volna!
A jobbik nem szélsőséges hanem radikális.
Én a jobbikra szavaztam és nem bántam meg.
LMP-re és nem bántam meg.
Pusztán annyit szerettem volna, hogy minél több párt legyen a parlamentben, minél több nézőpont ütközzön, úgy gondolom, nekik volt a legfontosabb a szavazat. Valamint nem bántam volna, ha a fidesznek nincs kétharmada, de sajnos mégis lett.
ma 09:01
Szerinted van bárki, aki beveszi ezt a béna szöveget? :))))
itt meg GYIK-on mentek a kérdések.:kire szavazol április 10.én?
erre kb 70% írta,hogy a JOBBIK-ra,erre azok valami módon mégiscsak meg gondolták magukat az utolsó pár percbe,mielőttt elmentek szavazni? elég érdekes...
Második vagyok. Valaki árulja már el, miért nem hasznos a válaszom? Megírtam, kire szavaztam, miért, bejött-e, amit vártam, megbántam-e. Ez volt a kérdés. Miért nem hasznos, ha valaki a kérdésre válaszol?
Na ezért nem ír ide egy értelmes nem jobbikos sem. Mert mindig lepontozzátok, aztán csodálkoztok, hogy nem ugyanaz jön ki országos statisztikában, mint itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!