Megbántad, hogy a Fideszre szavaztál?
Figyelt kérdés
A kérdés értelemszerűen azokhoz szól, akik a Fideszre szavaztak.2023. júl. 4. 14:07
1/18 anonim válasza:
Nem, mert sose szavaznék a fideszre.
2/18 anonim válasza:
Nem szavaztam rájuk, de szimpatikusak voltak, most már egyre kevésbé tetszenek az Uniós politikájuk miatt.
3/18 anonim válasza:
1-es.
te aztán nagyon értelmes lehetsz.
ki van írva,hogy azoknak szól a kérdés akik a fideszre szavaztak.😆
5/18 anonim válasza:
Én nem bántam meg, már a szavazás estéjén látszott az összefogás szétesésén, hogy nem tudtak volna rendesen kormányozni.
6/18 A kérdező kommentje:
#3: Igen, pont ezért írtam oda, hogy ki válaszoljon, mert számítottam a debil válaszokra.
Úgy látszik ezen az oldalom semmi nem használ.
Többieknek ment a zöld!!
2023. júl. 4. 14:21
7/18 anonim válasza:
Hogy megbántam-e? Nem is kérdés...
"Hallgass a Fideszre, megbánod örökre. Szavazz a narancsra, sírba szállsz tavaszra."
8/18 anonim válasza:
annyira mind mikor a kutya 9 kölkezett
9/18 anonim válasza:
Igen, megbántam, így 2010 után többé nem szavaztam rájuk, és nem is fogok.
#5 fidesz se tud rendesen kormányozni. Dehát sajnos a birkáknak az kell mindenképpen, hogy valaki csináljon valamit, helyettük...
10/18 anonim válasza:
"1-es.
te aztán nagyon értelmes lehetsz."
Mer én hat évig jártam gimnázijomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!