Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Melyik pártra szavazzak majd?

Melyik pártra szavazzak majd?

Figyelt kérdés

Nemrég töltöttem a tizennyolcat, szóval következőleg mehetek szavazni. Kérdés az, hogy kire szavazzak? Miért rájuk kéne? Van olyan párt, amire érdemes szavazni, jóféle változást hoz, és nem melegellenes? Teszem hozzá, nem vagyok meleg, viszont sok lány és fiúbarátom azok,sok kapott atrocitással, pedig ha rájuk néz az ember, meg nem mondaná. Teljesen értelmes, kedves emberek.

Gondolom, itt ebben a kategoriában sokan szakértői vagytok a témának. Szeretném, ha megosztanátok a tudásotokat. Van valami ilyesmi párt?

2023. febr. 26. 09:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
89%
#10 amúgy egyetértek, a Momentum viselkedett egyedül vállalható módon, amikor összeomlott az ellenzéki összefogás.
2023. febr. 26. 12:26
 12/18 A kérdező kommentje:
Hadd kérdezzem meg, a Momentum támogatja, hogy bejöjjenek a migránsok? Szimpatikus pártnak tűnik. Sőt, nagyon is! Apám eddig minduntalan azért szavazott a Fideszre, mert ők nem engedik be őket. De ha ők sem szándékozzák, még rávennie is megpróbálom az öreget, hogy legközelebb rájuk szavazzon.
2023. febr. 26. 12:30
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja és köszönöm, ment a valamikori zöld pacsi.
2023. febr. 26. 12:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Amelyikre akarsz...De szerintem nem érdemes semelyikre.Mert maga a rendszer hibás alapjaiban.Romlott.A pártok között lényegében csak annyi a különbség,hogy az egyik hígfos a másik meg egy kicsit keményebb székelet.De végtermék mind.És ha a sz**ban tapicskol az ember,akkor azzal csak annyit ér el,hogy összekeni magát.Ezért a legjobb kimaradni ebből a mocskos színjátékból..Inkább válaszd az életet,szavazz magadra.
2023. febr. 26. 13:02
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

Mi Hazánk!

A többi párt külföldi érdekeket képvisel!

2023. febr. 26. 13:04
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező... mivel a Momentum is liberális párt, így támogatná a migránsokat. Ugyanakkor a Fidesz több ezer fülöp-szigeteki, török és egyéb külföldi vendégmunkásokat dolgoztat a magyar gyárakban. Csak ugye ezt nem harsogja a közmédia, mert akkor rájönne a szavazóbázis, hogy hazudnak, mint a vízfolyás. Korábban én is fideszes voltam, többek között a migránskérdés miatt. Azonban be kellett látnom, hogy a migráció a legkisebb gond ebben az országban...
2023. febr. 26. 13:57
 17/18 anonim ***** válasza:
91%
MKKP
2023. febr. 26. 14:28
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a Fidesz nyer, akkor megy tovább az eddigi szar, ha bármelyik másik, akkor legalább 4 évig hallgathatod, hogy a Fidesz miatt ilyen szar minden.
2023. febr. 26. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!