Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Van olyan párt amelyik boomer-...

Van olyan párt amelyik boomer-ellenes? Melyik pártra szavazzak ha boomer-ellenes vagyok?

Figyelt kérdés

Szerintem (és rengeteg hozzám hasonló fiatal szerint) a boomerek tették tönkre a Földet, a gazdaságot, háborúkat indítanak, amiben minket, fiatalokat öletnének meg. Ebből már nagyon elegem van. Olvasgattam néhány párt programját, néztem a jelöltjeiket, de azt vettem észre hogy a jelenlegi mindkét nagy párt boomerek befolyása alatt áll. Melyik párt politikája áll legközelebb ahhoz, hogy a boomerek végre eltűnjenek a politikából?

Utána szép lassan a cégek éléről és a közéletből is száműzni kéne őket. Van olyan politikai párt, mozgalom ami ebben képviselne engem?

2022. ápr. 3. 11:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%

Na, a dicső fiatalok, akik persze, hogy nem okolhatóak, mert semmit nem csináltak életükben - koruknál fogva.

Alapítsatok pártot, szavazzátok be. "De az nehéz!" - akkor nyavalyogjatok csak.

2022. ápr. 3. 11:43
 2/17 anonim ***** válasza:
91%
Kétfarkú kutyapárt. Ők mindenki mellett állnak.
2022. ápr. 3. 11:46
 3/17 anonim ***** válasza:
91%
Nincs.
2022. ápr. 3. 11:52
 4/17 anonim ***** válasza:
78%
Ha a milleniálok kerülnének a politika, gazdaság, cégek élére, kb. két hét alatt összeomlana a világgazdaság. Ők annyit tudnak, hogy nézik az influenszereket, meg boomereznek.
2022. ápr. 3. 11:59
 5/17 A kérdező kommentje:

"Ha a milleniálok kerülnének a politika, gazdaság, cégek élére, kb. két hét alatt összeomlana a világgazdaság"

Miért is? Én inkább azt látom hogy a velem egykorúak, ha megvan a tehetségük, 2 év alatt millió dolláros cégeket húznak fel, társadalmi kezdeményezéseket indítanak ahol sokkal több fiatalhoz jutnak el (igen, lehet szidni az influenszereket de az van) mint amiről a pénznyelő boomer-média álmodni tud.

A világgazdaság meg azért fog összeomlani mert a boomerek már sok-sok éve lufit csinálnak a gazdaságból a végtelen profithajhászással és a fenntarthatóság teljes elvetésével.

2022. ápr. 3. 12:09
 6/17 anonim ***** válasza:

5.

Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Hasonló arányú az ilyen emberek száma ebben a korosztályban, mint korábbiaknál.

Érzékelni itt egy jó erős "Bezzeg mi!!!" mentalitást.

Amúgy hallgatom a bizonyítékokat, az alátámasztást. Mutasd a példákat, elvileg sok van, könnyű lesz választanod egyet.

2022. ápr. 3. 12:13
 7/17 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 3. 12:54
 8/17 A kérdező kommentje:

6:

- A boomerek kb 3 évente háborút indítottak, ennek amúgy jó része sikertelen volt, többnyire csak a fegyvergyártók profitjait szolgálta. Jelenleg is épp egy ilyen háborút nyög Európa, ami két vén szenilis boomer kakaskodásából indult, és többmillió ártatlan ember életébe kerül, meg lenulláz egy országot, és még reménykedhetünk, hogy nem lesz világháború (a két vén boomer ezt szeretné amúgy). A millenialok még nem indítottak egyet se tudomásom szerint, de javíts ki ha tévedek...

- Érdekes módon ezekben a háborúkban nem a vén taták ütik egymást a járókerettel, hanem fiatalok, huszonévesek ezrei halnak meg. Előttük lenne még az élet, de _kényszerítik_ őket a harcra, aztán a fejükre robban egy bomba. Az öreg taták biztonságos bázisról figyelik vagy épp mondjuk a nyugdíjas szavazók otthon élvezik az életet nézve ahogy fiaik, unokáikat halomra lövik. Közben azt mondogatják, h bezzeg a mi időnkben, még volt sorozás, stb.. És ez nem véletlen. Az öregek a fejükbe vették h megtizedelik a fiatal korosztályt, mert így sokkal több pénz és hatalom marad a kezükben.

- A boomerek amit le tudtak rakni az asztalra, az az hogy sikeresen elérték hogy robogunk a klímakatasztrófa felé, a milleniálok körében sokkal elterjedtebb a zöld politika, fenntarthatóság, fair trade, vegán életmód, egészséges életmód. PErsze azokról beszélek akik tehetősek, van befolyásuk stb. Nyilván egy indiai tizenéves örül ha nem hal éhen, de mondjuk egy amerikai 20 éves és 70 éves között nagy különbségek vannak fogyasztási szokások terén

- A boomerek rendre 10-15 évente gazdasági válságokat csinálnak, de érdekes módon ezeket mindig a fiatal pályakezdő generáció szívja meg, míg az öregeket mindig hamar kártalanítják, és persze a nagytőkés vén boomerek az igazi nyertesei ezeknek a válságoknak.

Igazából nehéz már elhinni hogy nem szándékosan cs . sznek ki az öregek a fiatalokkal. Én azért hiszem hogy az emberekben van némi jó is, ezért úgy gondolom főleg a szenilitásuk vezet ezekhez. De lényeg ami lényeg, nem kéne engedni hogy bármiben dönthessenek, mert már meghaladták azt a kort.

2022. ápr. 3. 18:33
 9/17 anonim ***** válasza:
0%

8.

Ha majd ez a generáció eléri ugyanazt a kort, akkor meglátjuk mennyivel jobbak. Csak mert kritizálni baromi könnyű.

Mi is fikáztuk anno az idősebbeket a Kádár-korszakért, meg a rendszerváltás elsumákolásáért, ők is az előzőt, és így tovább.

Csak régen ez megtörtént egy mezei fika képében és nem találtak ki idétlen angol nyelvből átvett kifejezéseket, "mer' az menőn hangzik ikszdé"

2022. ápr. 3. 18:37
 10/17 anonim ***** válasza:

Tudod egyáltalán, mit jelent a boomer szó? A háborúk 99,9%-ához semmi közük nem volt. És amikhez igen, ahhoz is a baby boomerek kb 99,9%-ának nem volt semmi köze.

Háborút látszik hogy hírből sem ismersz, ennyi ostobaságot összehányva. Öreg taták biztonságos bázisokról figyelik ahogy hullanak a fiatalok, nyilván, lol :D Meg egy járókeretes vén tatának megint semmi köze a baby boomerekhez. Szép kis bizonyítvány rólad, hogy úgy próbálod osztani az észt, hogy még azzal sem vagy tisztában, kiket szidsz...

2022. ápr. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!