Van olyan párt amelyik boomer-ellenes? Melyik pártra szavazzak ha boomer-ellenes vagyok?
Szerintem (és rengeteg hozzám hasonló fiatal szerint) a boomerek tették tönkre a Földet, a gazdaságot, háborúkat indítanak, amiben minket, fiatalokat öletnének meg. Ebből már nagyon elegem van. Olvasgattam néhány párt programját, néztem a jelöltjeiket, de azt vettem észre hogy a jelenlegi mindkét nagy párt boomerek befolyása alatt áll. Melyik párt politikája áll legközelebb ahhoz, hogy a boomerek végre eltűnjenek a politikából?
Utána szép lassan a cégek éléről és a közéletből is száműzni kéne őket. Van olyan politikai párt, mozgalom ami ebben képviselne engem?
10-es jól mellélőttél mert csak valótlanságot írsz
"A háborúk 99,9%-ához semmi közük nem volt. És amikhez igen, ahhoz is a baby boomerek kb 99,9%-ának nem volt semmi köze."
- Vietnam: a fiatal boomerek itt mentek megöletni magukat meg a sok vietnámit, aztán még 40 évig azt kellett hallgatni a propagandában h "ejj én bezzeg harcoltam Vietnámban, én megjártam Vietnámot". Úgy kezelik mintha valami dicsőség lenne, holott a világ legnagyobb bukása volt az a háború, és akik ott harcoltak, nem hősök hanem sima agymosott emberek akik arra vágytak hogy ölhessenek
- Afganisztán: főboomer Bush elnök kitalálta hogy az olajért lerohan egy országot
- Irak: itt még sikerült hamis vádakat is gyártania boomer barátainknak
- Szíria: Boomer barátainknak kellett egy proxy-háború, persze nem számoltak (vagy számoltak) az így előidézett menekültválsággal, persze ebből megint a boomer demgagóg propagandisták jártak jól, sokmillión meg sz . rul
- Ukrajna: na, kik indították már megint ezt a háborút a szomszédban? Csak nem a boomerek már megint?
"Háborút látszik hogy hírből sem ismersz, ennyi ostobaságot összehányva. Öreg taták biztonságos bázisokról figyelik ahogy hullanak a fiatalok, nyilván, lol :D"
Na már vártam boomer barátom h kibújjon a szög a zsákból, mindjárt mondhatod h bezzeg a te korodban még volt sorkatonaság xD :DDD
Mert te mit látsz? Putyin és Biden honnan nézi végig amíg a fiatalok irtják egymást? Talán a csatamezőn vágtatnak lovon? Te melyik bolgyóról jöttél? :D
"Meg egy járókeretes vén tatának megint semmi köze a baby boomerekhez. " Néhány év eltérés van Biden esetében, Putyin meg boomer, de ezt amúgyse kell percre pontosan nézni, mivel nagyjából mindenki aki 1970 előtt született ugyanazt a rizsát fújja, aggresszív, kapzsi és szenilis
11.
Egyrészt nem volt, másrészt kizárólag az amcsikról beszélsz végig. Bush, Vietnám stb. - ez mind az Egyesült Államok. Nem Magyarország.
A magyar középkorúak max '56-os forradalomban vettek részt, később a Kádár-korszak egy nyugodt, sunyi időszak volt, de nem Vietnám meg Bush.
Afganisztán szintén amcsi, Irak-Irán szintén. Magyarország a Nato csicskulás miatt volt benne, nem is nagy örömmel, húzódozva, pár zsoldost küldve, akiknek jelentősége nem számottevő.
A háborút a 69 éves Putyin indította, a még öregebb Biden keménykedik ellene akik öregek és nem "boomerek". Neten a 30 éveseket is ezzel a szóval illetnek és nagyon nem érzem azt, hogy a majdnem 70 éves és a 30 éves ugyanaz a generáció volna.
13:
"Ja hogy neked Putyin és Biden ketten alkotják a világ összes boomerét? Hát jó. Majd ha kijártad a kisiskolát, talán rájössz miért totális bukta a gondolatmeneted :)"
Ez megint tipik boomer szöveg a részedről, hogy "majd ha kijártad az iskolát" mintha amúgy 1, a jelenlegi, boomerek által uralt oktatási rendszerben bármilyen szó is esne a jelenlegi politikai helyzetről 2, mintha te a kommunista rendszerben olyan tudást szívtál volna magadba aminek köszönhetően felsőbbrendűbb lennél a jelenlegi fiataloknál...
Na de:
Jelenleg gyakorlatilag a világ 2 félre van szakadva és ez a 2 fazon irányítja a 2 ellentétes pólust, nagyjából lefedve ezzel az egész világot?
De tegyük fel ez szerinted nem így van?
Oké a kedvedért:
Kik irányítják a nagyobb országokat?
Brazília: boomer
India: boomer
Kína: boomer
Oroszország: boomer
Amerika: boomer
Franciaország: nem boomer (a felesége mondjuk egy boomer)
Spanyolország: boomer
Anglia: boomer
Németország: boomer
Olaszország: boomer
Soroljam még tovább vagy elhiszed végre amit mondok? :D :D
Elnézést, elírtam,
*Spanyolország: nem boomer
Mondjuk sokat nem oszt nem szoroz a láthatóan gyászos helyzeten...
Ezzel a logikával miért nem a barna hajúakat pécézed ki magadnak? Vagy miért nem a kopaszodókat? Vagy miért nem a férfiakat?
Semmi összefüggés nincs az általad mutogatott emberek között.
Mellesleg nagy részük még csak nem is boomer. Biden pl '42-ben született, vagyis még korábban.
14.
Akkor juttass az elnöki tisztségig egy szerinted megfelelőt! "De az nehéz!" - akkor ne károgj.
Valószínűleg őket tartják legjobbnak az elérhető vezér-aspiránsokból. Nem véletlen nyer az, aki. Emögött olyan szintű machinációk vannak, amiket nem ismersz és nem is biztos, hogy értenél. Nem a korod miatt, hanem alapvetően bonyolult globálpolitikai játszmák vannak a háttérben.
Amúgy nézzük csak a történelemben milyen volt, amikor nem középkorú uralkodott. A 18 éves II.Lajos belerohant a janicsárokba (értelmes dolog), mindenféle gyerek-királyok képtelenek voltak a hatalmukkal élni, őket bárki elnyomhatta röhögve.
Na, ez a gond most is. Ha lenne is valami 18 éves elnök, azt percek alatt játszanák ki az idősebbek, akik ravaszabbak és több az élettapasztalatuk.
Persze nem minden idősebb okosabb, és nem minden fiatalabb hülye, de a politikában az idősebbek általában "több trükköt ismernek", és olyankor már érvényesül az idősebb = okosabb is elv.
Kennedy - az egyetlen fiatal elnök - se véletlen kapta a lövést. Ha kicsit előrelátóbb, megelőzhette volna. Utána nem véletlen lettek "vén hülye" elnökök zsinórban Clintonig. A nép erre vágyott. A választási lehetőség mindig megvan, de a népnek ez jön be. Most is Trump, Biden, Sanders, Hillary nénnye - mindegyik vén papi-mami, de ha a népnek ez nem tetszene - nem indult volna egyik sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!