Melyik pártra szavazzak majd?
Nemrég töltöttem a tizennyolcat, szóval következőleg mehetek szavazni. Kérdés az, hogy kire szavazzak? Miért rájuk kéne? Van olyan párt, amire érdemes szavazni, jóféle változást hoz, és nem melegellenes? Teszem hozzá, nem vagyok meleg, viszont sok lány és fiúbarátom azok,sok kapott atrocitással, pedig ha rájuk néz az ember, meg nem mondaná. Teljesen értelmes, kedves emberek.
Gondolom, itt ebben a kategoriában sokan szakértői vagytok a témának. Szeretném, ha megosztanátok a tudásotokat. Van valami ilyesmi párt?
Amelyik szimpatikus, amelyik hozzád közel áll.
Ne mi mondjuk meg.
Az összes magyar politikus bűnöző, korrupt, és hazug. Ez nekik munkaköri kötelesség. Olyan, mintha a zebráknak arról kéne szavazni, hogy az oroszlánok, a hiénák, vagy a gepárdok falják fel őket élve. Csak rossz és még rosszabb választás van.
És igen, rajtam kívül itt mindenki szakértő mindenben, legyen az politika, autószerelés, vagy ukrán háborús stratégia. A legutolsó alkoholista is jobban tudja mindenkinél. :)
A 4-es válaszolóval értek egyet én is. A DK a baloldali Fidesz, elmeháborodottak társasága.
A Mi Hazánk kiléptetné az országot mindenhonnan is, de azt sose részletezik, hogy honnan szereznének annyi pénzt, ami a nagy hirdetett "önállósághoz" kellene. A vezetőjük meg egy mindenhez IS értő nagyokos.
A Jobbik az a Fidesz és a Mi Hazánk ötvözete, de amúgy nem csinálnak semmit kb.
A Párbeszéd és az MSZP mindegy lenne, ha feloszlatnák magukat, mert értelmük nincsen.
A Kétfarkú Kutyapárt sok kezdeményezést csinál, ők szimpik. De náluk meg hiányzik az a mélyebb tudás és igazi komolyság, amivel el tudnának vezetni egy országot. Legalábbis egyelőre, de szépen fejlődnek.
A Momentum nekem a favorit. Érdemes összehasonlítani a politikai megnyilvánulásukat a közösségi oldalakon a többi pártéval. Míg a többiek egyfolytában csak Orbánt szidják, ők leírják részletesen, hogy a Momentum mit csinálna, hogyan csinálna, és milyen pénzből finanszírozná azt. Nekem ők tűnnek a legalaposabbnak. Donáth Anna pedig messze a legszimpibb "arc" az ellenzéki vezetők közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!