Melyik pártra szavazzak ez esetben?
Tavasszal a Fideszre szavaztam, de kezdek elbizonytalanodni.
1.Az országvezetést, háborút, honvédelmet, rezsit, pénzügyeket, ezeket illetően a fidesszel értek egyet, szeretnék kimaradni a háborúból, békepárti vagyok.
2.De elfogadó vagyok a melegekkel, semmi problémám velük, és nem tetszik az, ahogy a fidesz viszonyul az LMBTQ-hoz. Szerintem egy család az nem apa, anya, gyerek, hanem szeretetben élő emberek (esetleg rokoni) közössége. Azt sem értem, hogy miért az a mottó, hogy ,,Isten, haza, család", amikor tudtommal vallásszabadság van, és vannak olyan MAGYAR emberek, akik ateisták, nem hisznek Istenben, tiszteletben tartom mások vallását. Nem vagyok abortusz-ellenes, feminista vagyok.
Nem tudok dönteni, mert az 1. dolgoka legfontosabbak a politikában, de a 2. dolgok meg a mindennapokban jók.
"Az országvezetést, háborút, honvédelmet, rezsit, pénzügyeket, ezeket illetően a fidesszel értek egyet, szeretnék kimaradni a háborúból, békepárti vagyok."
Tehát egyetértesz azzal, hogy ne legyen ivóvíz soha többet a településeken? Hát, te tudod.
Ne lepődj meg, ha őrültnek néznek majd.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!