Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Toroczkai/MP/Orbán beszéd...

Toroczkai/MP/Orbán beszéd volt a legjobb?

Figyelt kérdés

2025. március 15.-ei ünnepségen beszéltek. Számotokra melyik volt a legjobb, és miért?

Mi tetszett és mi nem a beszédekben?

tegnapelőtt 20:38
A kérdező szavazást indított:
Toroczkai László
Magyar Péter
Orbán Viktor
22 szavazat
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Leginkább a Gyurcsányé tetszett, mert ő most nem beszélt
tegnapelőtt 20:53
 2/7 anonim ***** válasza:
25%
Magyar Péteré. Toroczkai egy konteós valaki, gagyi témákkal, egy megélhetési náci, Orbán meg egy kivénhedt KISZ-titkár...
tegnapelőtt 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
24%

Orbáné egy tragédia volt! Uszított, megosztott, hazudott, vádaskodott - garantáltan a leépülés jegyeit mutatja!

Toroczkaiét nem láttam.

Magyar Péteré nagyon összeszedett, lelkesítő, egységteremtő volt.

Nem csodálkozom, hogy Orbán SENKIVEL nem mer már kiállni egy nyilvános vitára!

tegnapelőtt 21:16
 4/7 anonim ***** válasza:
18%
Ez nem igaz! Orbán a parlamentben szokott vitázni nyilvánosan. Vitázott már Hornnal, Medgyessyvel, gyurcsányival is.
tegnap 06:59
 5/7 D-Mano ***** válasza:
18%

2-es,

"Orbán meg egy kivénhedt KISZ-titkár."

-Hát... Magyar Péter, ha nem is a KISZ-ben, de ő is bűnben... akarom mondani NER-ben született... 😅😉

tegnap 07:13
 6/7 D-Mano ***** válasza:
62%

Orbánról, Magyarról nem tudok nyilatkozni (bár eddigi beszédeik alapján vannak sejtéseim, milyenek lehettek), mert azokat nem hallgattam (még?) meg.

De Toroczkai beszédét élőben hallottam. Nagyok jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.

Itt meghallgatható:

www.youtube.com/live/lBuGbzXKHFo?si=fKM-mASdl5SJFaqH

tegnap 07:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Azt leszámítva, hogy mindegyik hazugság volt, mert azt ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy ezek az emberek igazat mondtak volna?!

A politikusok úgy állnak ki a nép elé beszédet mondani, hogy legnagyobb hazugságot is el higgyék a birkák!

ma 17:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!