Toroczkai/MP/Orbán beszéd volt a legjobb?
2025. március 15.-ei ünnepségen beszéltek. Számotokra melyik volt a legjobb, és miért?
Mi tetszett és mi nem a beszédekben?

Orbáné egy tragédia volt! Uszított, megosztott, hazudott, vádaskodott - garantáltan a leépülés jegyeit mutatja!
Toroczkaiét nem láttam.
Magyar Péteré nagyon összeszedett, lelkesítő, egységteremtő volt.
Nem csodálkozom, hogy Orbán SENKIVEL nem mer már kiállni egy nyilvános vitára!

2-es,
"Orbán meg egy kivénhedt KISZ-titkár."
-Hát... Magyar Péter, ha nem is a KISZ-ben, de ő is bűnben... akarom mondani NER-ben született... 😅😉

Orbánról, Magyarról nem tudok nyilatkozni (bár eddigi beszédeik alapján vannak sejtéseim, milyenek lehettek), mert azokat nem hallgattam (még?) meg.
De Toroczkai beszédét élőben hallottam. Nagyok jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Itt meghallgatható:

Azt leszámítva, hogy mindegyik hazugság volt, mert azt ugye ti sem gondoljátok komolyan, hogy ezek az emberek igazat mondtak volna?!
A politikusok úgy állnak ki a nép elé beszédet mondani, hogy legnagyobb hazugságot is el higgyék a birkák!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!