Hogy döntsem el, hogy melyik pártra szavazzak?
Ha éhbérért akarsz melózni, magas áfát fizetni és a politikusok zsebét tömni akkor a fideszre szavazz.
Ha uniós fizetést akarsz és eleged van a korrupcióból és, hogy a politikusok zsebét tömöd akkor a fideszen kívül bármelyikre szavazhatsz.
Keress rá youtube-on az ideológiák tárháza című csatornára, csináltak egy nagyon jó összefoglalót az esélyes pártokról.
https://www.youtube.com/c/Ideol%C3%B3gi%C3%A1kT%C3%A1rh%C3%A..
Ha szeretnél keleti típusú diktatúrában élni, ahol kevesek gazdagodnak, főleg a miniszterelnök barátai és rokonai, miközben te meg létbizonytalanságban élsz nulla kilátással, akkor Fidesz.
Ha szeretnél újra orosz katonákat itthon, szeretnéd ha többet nem utazhatnál szabadon Németországba, Hollandiába, és szeretnél rettegni, hogy mikor jön érted a KGB vagy az AVH, akkor Fidesz.
Ha szeretnéd a fenti fideszt hatalomban tartani, de nem rá szavazni, akkor bármelyik kamu párt: Mi Hazánk, Normális Magyarország stb.
Minden egyéb esetben az Egybesült ellenzék.
Egységben Magyarországért,szóval Összefogás.A hivatalos oldalukon fent van a programjuk.
Jönne az euró,csatlakozás az Európai Ügyészséghez,oktatás,egészségügy felzárkóztatása.Nemrég láttam,hogy a bántalmazott nők jogait is megerősítenék.
Érdemes esélyt adni nekik!!
Wikipédia: második (harmadik, negyedik) Orbán-kormány.
Mit csinált rosszul a Fidesz írások - mert sok mindent elfelejtünk idő közben
Ha tetszik, amit olvasol, Fidesz. Ha ez az irány nem tetszik, akkor ellenzéki összefogás. Kisebb pártra nem szavaznék, ha fontos neked, hogy leváltsák a Fideszt, csak az összefogásnak van esélye.
8# Hát ez fogós kérdés... Nem vagyok elkötelezve még egyáltalán egyik pártnál sem, én abszolút a békében hiszek, és az okos, intelligens gondolkodásban, tettekben.. de én amit eddig tapasztaltam, élőben jó volt, találkoztam is Orbán Viktorral, kezetfogtunk, beszélgettünk pár percet, de ennyi... akkor még nem volt elhízva, sem nem volt ekkora a hatalma, kvázi egy normális embernek tűnt.. ezt bevallhatom.:)
De ettől még nem szavazok rá, csak ezért, de valóban nem tudom, hogy kire szavazzak?!
Szóval most kezdem a belemélyülés a témába, nagyon köszönöm a hasznos oldalakat, tanácsokat mindenkinek!🙂
Remélem a legjobb párt fog nyerni, aki a legjobban teszi a legtöbbet a hazánkért, az emberekért, mindenkiért!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!