Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?
Nem tudom kik helyét. Ti akarjátok a föld népességrobbanását a magyarokkal "kompenzálni". Persze azt már nem éritek fel ésszel, hogy ha egész Európa népe eltűnne, ahol egyébként hasonlóan fogyó tendencia uralkodik attól még az egész jelenség fennmaradna. És éppen a semmirevaló szaporodik. Erre fel akkor még a főokos nímad proller "kérdezi", "há' mé baj ha fogy a magyar"!
Ha még eztán is magyarázni kell akkor felesleges a további diszkurzus.
"Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?"
Azért, mert akkor olyanok kerülnek túlsúlyba, akik szerint "ez nem probléma" és "nem kár ezért a nemzetért".
Majd jönnek mások és belakják ezt a maradék Magyarországot, eltűnik a nyelvünk és a kultúránk, és lehet, hogy majd románok, szlávok vagy netán muszlimok fogják ezt a térséget teljes mértékben uralni.
Lehet, hogy ti ezt akarjátok, de én és a normális emberek egy normális, testileg-lelkileg egészséges, lélekszámban és anyagiakban gyarapodó magyar társadalmat akarunk.
Hát én nem értem, ezek a ballibek most akkor migrációpártiak vagy sem? 🤔
Az illegális bevándorlókat kutya kötelességünk befogadni, a legálisan érkezőket meg inkább küldjük vissza???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!