Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baj az, hogy "fogy a...

Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?

Figyelt kérdés
Nem értem a problémát.

2023. jan. 15. 11:23
 81/116 anonim ***** válasza:
72%

Nem tudom kik helyét. Ti akarjátok a föld népességrobbanását a magyarokkal "kompenzálni". Persze azt már nem éritek fel ésszel, hogy ha egész Európa népe eltűnne, ahol egyébként hasonlóan fogyó tendencia uralkodik attól még az egész jelenség fennmaradna. És éppen a semmirevaló szaporodik. Erre fel akkor még a főokos nímad proller "kérdezi", "há' mé baj ha fogy a magyar"!

Ha még eztán is magyarázni kell akkor felesleges a további diszkurzus.

2023. febr. 8. 07:04
 82/116 anonim ***** válasza:
28%
#81 akik már a földön vannak, azokat nyilván nem lehet kiirtani, elő emberek számát mesterségesen nem lehet csökkenteni, khm náci gondolat volt ez tőled. Amivel lehet segíteni, az az hogy nem szaporodunk pluszban. Nem csak mi, hanem a túlnépesedett területeken sem. De azzal semmi nem lesz megoldva, hogy itt is szaporodik minden szerencsétlen ahogy a csövön kifér, és ott is. Intelligenciával fel lehet fogni, hogy ennek nem lesz jó vége, es csak súlyosbítanánk a problémát.
2023. febr. 8. 08:04
 83/116 progizo ***** válasza:
80%

"Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?"

Azért, mert akkor olyanok kerülnek túlsúlyba, akik szerint "ez nem probléma" és "nem kár ezért a nemzetért".

Majd jönnek mások és belakják ezt a maradék Magyarországot, eltűnik a nyelvünk és a kultúránk, és lehet, hogy majd románok, szlávok vagy netán muszlimok fogják ezt a térséget teljes mértékben uralni.

Lehet, hogy ti ezt akarjátok, de én és a normális emberek egy normális, testileg-lelkileg egészséges, lélekszámban és anyagiakban gyarapodó magyar társadalmat akarunk.

2023. febr. 8. 14:55
 84/116 anonim ***** válasza:
73%
#83 sokra megyünk vele, ha elpusztulunk a klímakatasztrófa miatt. Vagy ha nem mi, majd a gyerekeink.
2023. febr. 8. 14:58
 85/116 progizo ***** válasza:
100%
#84.: Ezért is kellene többet költeni az űrkutatásra, mert már több, a Földhöz hasonló bolygót találtak, de nem tudunk embereket odaküldeni, mert még csak az űrrakéták korában járunk a fejlett meghajtórendszerek léte helyett.
2023. febr. 8. 15:02
 86/116 anonim ***** válasza:
73%
#85 vagy esetleg a környezetvédelmet komolyabban venni? Esetleg az akkumulátor gyár helyett a megújuló energiaforrásokat kihasználni? Komolyan és szigorúan szabályozni a nagy megacégeket, multikat és rákényszeríteni őket is, hogy fenntartható módon szállítsák és állítsák elő a termékeiket. Miért nem lehet azzal foglalkozni, amink van? És azt megmenteni. Komolyan, a jövő amit leírsz inkább hajaz a Walle-ra.
2023. febr. 8. 15:10
 87/116 progizo ***** válasza:
41%
#86.: S szerinted a kettő együtt nem megy? A környezetvédelem és az űrkutatás?
2023. febr. 9. 09:25
 88/116 anonim ***** válasza:
73%
#87 látod, hogy nem.
2023. febr. 9. 11:33
 89/116 anonim ***** válasza:
24%

Hát én nem értem, ezek a ballibek most akkor migrációpártiak vagy sem? 🤔

Az illegális bevándorlókat kutya kötelességünk befogadni, a legálisan érkezőket meg inkább küldjük vissza???

2023. máj. 29. 10:45
 90/116 anonim ***** válasza:
58%
#89 te miről beszélsz?
2023. máj. 29. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!