Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért baj az, hogy "fogy a...

Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?

Figyelt kérdés
Nem értem a problémát.

2023. jan. 15. 11:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/116 anonim ***** válasza:
83%

Azért írtam a kommunizmust példának,mert ott elviekben egyenlőség van,így elvileg kivándorolni sincs értelme.

A kapitalizmusban leginkább a felső tízezer érzi jól magát az országában,hiszen ők nem érzékelnek semmit a világbl,jó környéken laknak,megvan mindenük,nem nélkülöznek a szegény országokban sem.

Ahol fejlett demokrácia van,ott viszonylag a köznép is jól él,a bevándorlók az alja munkát végzik.

A szegény és/vagy diktatórikus országokban pedig azért viszik be a bevándorlókat,mert azokból a köznép is kivándorol,mert nem bírnak megélni.

Nem csak az alja munkát végzők,hanem az értelmiségi sem.

2023. jan. 15. 13:44
 32/116 anonim ***** válasza:
83%
Sokkal nagyobb baj ha valaki politikai vagy még inkább anyagi okból vállal csak be gyereket, nem pedig mert valóban szeretne.
2023. jan. 15. 23:45
 33/116 anonim ***** válasza:
37%
Nem baj, majd az elszaporodott cigányok és az Orbán által betelepített filippínó meg kínai munkások csinálni fognak gyerekeket.
2023. jan. 21. 12:27
 34/116 anonim ***** válasza:
30%
Ha zsidó/cigány érzelmű lennék (mint a "magyar" politikusok nagy része), nyilván engem sem zavarna ha kihal a magyarság.
2023. jan. 21. 12:29
 35/116 anonim ***** válasza:
27%

🇭🇺 A magyarság fogyása, a magyarokra nézve rossz.

🇭🇺 Mert a magyarok érdekeiért, a magyarság közösségalkotó ereje áll ki.

- Ha nincs közösség, ami az érdekeidet képviselné, úgy a farkas törvények érdekében téged kihasználnak majd a nem magyarok !

- "EGYSÉGBEN az erő" --> ismerős ? 👨‍👨‍👦‍👦

🇭🇺 Kevés lélekszámmal kiszolgáltatottak leszünk !

🇭🇺 Pont úgy mint a RUSSZINOK (akik anno Kárpátalján éltek/nek). De mára már senki sem foglalkozik velük ! "ukrajna" Hatályba iktatta A NYELVTÖRVÉNYT ! És megakadályozza, hogy a mára már eltűnőben lévő megmaradt RUSZINOK szabadon használják a nyelvüket.

2023. jan. 28. 18:57
 36/116 anonim ***** válasza:
67%
Ilyen országba, amilyet ezek a rabló maffiózók a kormányban teremtették, nem szabad szülni. Minek?
2023. jan. 28. 19:04
 37/116 A kérdező kommentje:

"🇭🇺 A magyarság fogyása, a magyarokra nézve rossz.

🇭🇺 Mert a magyarok érdekeiért, a magyarság közösségalkotó ereje áll ki."

He és ez miben nyilvánul meg?

"- Ha nincs közösség, ami az érdekeidet képviselné, úgy a farkas törvények érdekében téged kihasználnak majd a nem magyarok !"

Mert most szerinted nem használnak ki pl a magyar politikai elit nemzeti érdekekre hivatkozva?

"- "EGYSÉGBEN az erő" --> ismerős ? 👨‍👨‍👦‍👦"

De ennek mi köze a magyarsághoz. Lehetünk egységben európaiak vagy világpolgárok.

"🇭🇺 Kevés lélekszámmal kiszolgáltatottak leszünk !"

Mert így nem vagytok azok?

"🇭🇺 Pont úgy mint a RUSSZINOK (akik anno Kárpátalján éltek/nek). De mára már senki sem foglalkozik velük ! "ukrajna" Hatályba iktatta A NYELVTÖRVÉNYT ! És megakadályozza, hogy a mára már eltűnőben lévő megmaradt RUSZINOK szabadon használják a nyelvüket."

És ez miért is probléma? Eleve minek mindenkinek saját nyelv. Semmi értelme. Szerintem a nyelvek számának csökkentése egy üdvözlendő dolog.

2023. jan. 28. 19:22
 38/116 anonim ***** válasza:
16%

"Nem értem a problémát."

Nyugodj meg, a te eszeddel más sem értené. :)

2023. jan. 28. 19:45
 39/116 anonim ***** válasza:
32%

#37.) Válaszok a kérdező felé :

1️⃣.) Használhatod a NYELVED az országodban, amíg a magyaroké - de csak addig amíg annyian vagyunk, hogy kitudjunk állni az érdekeinkért ! Amíg van országod addig nincs korlátozva a nyelved ! Nem úgy mint SZLOVÁKIÁBAN / ROMÁNIÁBAN / UKRAJNÁBAN - ahol ha magyarul meg mersz szólalni, akkor megbüntetnek !

2️⃣.) Vedd alapul a Palesztínokat, vagy a Ruszinokat. Az egyik a föld/lakás vásárlásban van korlátozva, meg a kút ásásban (a saját országában), míg a másik a nyelvének használatában...

3️⃣.) Amíg többen vagyunk, addig van aki kiáll érted ! Ha már nincs állam a fejed fölött, akkor úgy jársz majd mint a Burmában élő/élt ROHINGYÁK !

4️⃣.) Én még nem vagyok korlátozva a NYELVHASZNÁLATBAN, FÖLDVÁSÁRLÁSBAN, LAKÁSVÁSÁRLÁSBAN, KÚTÁSÁSBAN vagy a mozgásban (szabadon járhatok az országomban).

5️⃣.) Akkor kezdésnek szokj le a MAGYAR NYELV HASZNÁLATÁRÓL ^^

⛔️ Minek beszélsz MAGYARUL, ha fölöslegesnek tartod ? Tán nincs meg a képességed, hogy megtanulj egyet ? 😁

2023. jan. 28. 19:58
 40/116 A kérdező kommentje:

1

De mi van ha én nem akarom használni? Az angolt praktikusabb lenne mindenkinek az egész világon. Ez a minden kitalált nemzetnek legyen külön nyelve csak hogy megbonyolítsuk a kommunikációt egy zsákutca.

2.

A palesztinokat az 50-es években találták ki mint nemzet, csak hogy Izraelnek borsot törjenek az orra alá. Megint csak egy értelmetlen dolog volt. Nekik mellesleg saját nyelvük sincs mégis elvannak ahogy a többi arab is.

3.

Értem senki nem állt ki soha. Amikor a kormány stratégiai partnere utcára rakott 200 munkatársammal együtt nem láttam, hogy a sok ősmagyar ott tüntetett volna. Amúgy meg azért teleszülni egy országot hogy mi nyomhassuk el a helyi kisebbségeket hát nem éppen egy etikus dolog.

4.

Szabadon járhatok itt is máshol is. Ennek semmi köze ahhoz, hogy milyen kitalált nemzeti mozgalomhoz sorolod magad.

5.

Elég keveset használom. Csak amikor rá vagyok kényszerítve. Az angolt jobban szeretem.

2023. jan. 28. 20:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!