Egy Mazsihisz meg izraeli főrabbik által pénzelt párttól mégis mit vártál?
2023. jún. 1. 17:59
112/116 anonim válasza:
Nem világos, kérdező, hogy neked mégis mi lenne ínyedre. Úgy tűnik, sem az, hogy a Fidesz támogatja a gyermekvállalást, sem az, hogy külföldről hoz be munkásokat. De kezet foghatsz sok válaszolóval is, akik szintén nem tudják eldönteni, hogy akkor most támogatják-e a bevándorlást vagy nem támogatják. Az ilyeneknek nem lehet a kedvére tenni.
Nyuszika sapkája.
2023. jún. 1. 18:07
113/116 anonim válasza:
Noha nem a kérdező vagyok, de én támogatom a bevándorlást, különösen a muszlim országokból jövőket. Mert akkor az lmbtq-nak meg a többi homokozós libbantnak kuss lesz a neve. Egyes muszlim mintaországokban egyenesen kivégzik ezeket az aberáltakat. Szóval én üdvözlöm őket itt Európában. Ráférne Európára egy kis normalitás
2023. jún. 1. 19:15
114/116 anonim válasza:
A mesterséges intelligencia és a robotok úgyis sok munkakört ki fognak váltani a jövőben, szóval inkább én azért aggódnék, hogy mi lesz ennyi emberrel, aki semmihez sem ért? Most még el ldhet helyezkedni kevés fizetésért valahol, de nsm lesz mindig így. Szerintem nem baj, hogyha kevesebb ember lesz, a nyugdíjrendszer így is-ügy is össze fog omlani. Új alapokra kell helyezni, hpde ahhoz tisztességes bérek és alacsonyabb adókulcsok kellenének, meg megfelelő pénzügyi felkészítés màr a középiskolában is. Kb semmit nem mondanak erről a suliban, hogy miért fontos megtakarítani a pénzt, milyen lehetőségek vannak befektetni stb. Igaz a bérekis ellehetetlenítik, hogy valaki spórolni tudjon az idős koràra, mert megélni is kevés ennyi pénz ilyen árak mellett. Szóval én nem a népesség miatt aggódnék jelenleg a legjobban, főleg, hogy így sem lesz elég tanár az iskokákban és az egészségügy sincs felkészülve rá, hogy ennyi embert ellássanak.
2023. jún. 22. 22:57
115/116 anonim válasza:
Nem csak kevés a fizetés a sok adó miatt, hanem már a takarékoskodást is megadóztatják, tehát a pénzt elverő embereket támogatják, meg a hitelből nagylábon élést, fogyassz, fogyassz, ne legyen semmid, a most számít, a jövő nem.
Sajnos nálunk ez van most.
2023. jún. 23. 11:30
116/116 anonim válasza:
115, sajnos ez a nyugati filozófia, ami itt is nagyon elterjedt már.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!