Miért baj az, hogy "fogy a magyar"?
Még több vietnámi vendégmunkás jöhet Magyarországra
"A nemzet is kihal, normális, épelméjű emberek számára ez sem kellemes dolog"
Mert mi benne a kellemetlen? Fizikailag fáj, vagy mi? Szerintem már senkit nem érdekelnek a nemzetek. Egy kőbunkó ostobaság, az embereket ezzel hülyítik hogy eltartsák a politikai elitet. Attól senkinek nem lesz rosszabb ha a politikusok pereputtya nem a mi pénzünkön gazdagszik.
23
Nem sérül semmi. 300 éve senkinek nem volt nemzeti identitása mégsem voltak bolondultak meg. A nacionalizmus csak egy elnyomó eszme ami agymosással arra sarkall hogy a politikai elit érdekeit a sajátot elé helyezd. De hát ez elég elmebeteg dolog ha belegondolsz, hogy elveszik a fizetésed több mint felét, csak hogy Réjcselkének legyen Bugattija,
"Egy nemzet homogenitását csak kommunizmussal lehetne megőrizni,de azt nem akarja senki."
A kommunizmusnak semmi köze a nemzethez. Ők eredetileg a munkás osztály uralmát képviselik nemzettől függetlenül.
"17
Ezek inkább marhaságnak tűnnek."
A patrióta vagy a gazdasági része a dolognak marhaság?
A patrióta részről csak azt tudom mondani, hogy az volt a kérdés, hogy miért baj. Én objektív megfigyelőként mondtam, hogy sok ember azért tartja bajnak, mert patrióta, és a magyar nemzet prosperálását szeretné látni. Hogy erről kinek mi a véleménye, az egy másik dolog.
"A világ túlnépesedik és a túlnépesedett részekről özönlenek ide az emberek már most is és ez csak rosszabb lesz."
Csak együtt is kell élnie a különböző kultúráknak! Például iszlám vallású fundamentalistákkal nehéz együtt élni, ha ők nem toleránsak a nem iszlám törvények szerint élőkkel szemben (persze ez akármilyen fundamentalistára igaz). Vagy magából sok bűnözőt kitermelő közeggel szintén nehéz együtt élni. Ahogy nálunk, Európa ezen részén elég kihívás, hogy a cigányságot asszimiláljuk. Magyarországon még egész jó a helyzet, mert ha az értelmiségben kevesen is vannak még, de a munkásosztályban már elég sok cigány van szerencséje, aki megtalálja a helyét és boldogul. De azért még akad bőven tennivaló, mivel sajnos még mindig sok cigány él szegregátumban.
Ja,mert nálunk aztán baromi nagy az összetartás:D
Pont ez a lényeg,oszd meg és uralkodj.
Ha csak nemzeti érzelmű emberek élnének egy országban,idővel azokat is egymás ellen fordítanák.
Ezek csak addig összetartók még van egy közös ellenségkép,meg mások fizetik helyettük az adókat,még ők adókedvezményt kapnak.
Ez nem összetartó,hanem kizsákmányoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!