Szerintetek ez a fideszes 18 Celsius fok nem durva azért?
Figyelt kérdés
Honnan veszik ezt hogy ez még egészséges? Volt valami konzultáció orvosokkal vagy valami? Szerintem ez rohadt hideg, kollégiumokba gyermekeknek is ennyi a max. Aztán majd a sok megfázott embert mind el könyvelik gondolom kovidosnak, mert a kamu teszttel mindenki covidosnak minõsíthetõ.2022. szept. 18. 11:03
11/15 anonim válasza:
Addig örülj, míg a 18 fok tartható, mert lehet lesz kevesebb is, spórolás címen. Én már azon sem lepődnék meg, ha 0 fok lenne az elvárt beltéren.
12/15 A kérdező kommentje:
Jó hát szerintem a fideszesek pont 10 fokban éreznék nagyon komfortosan jól magukat ha a Fidesz annyira vinné le a maximális hőmérsékletet. Mindig annyiban amennyit a Fidesz kitalál így működnek szerintem a fideszesek. 🙃
2022. szept. 18. 11:41
13/15 anonim válasza:
A zemberek akarták, így meglett.
14/15 anonim válasza:
Kérdező
Nem jó a 18°C egy irodában, ülőmunkánál. Ahogy enm jó máshol sem ahol egész nap lenni kell, egyszerűen felöltözve sem kellemes a legtöbb embernek. (nekem jó, de én egy vagyok a 40 kollégám között ilyen)
de most nem erről van szó, nem egészségügyi szempontból lesz 18°C.
Azért lesz mert nincs pénz ennél jobban fűteni az állami intézményeket.
vagy dolgoznak az állami alkalmazottak ilyen hőmérsékleten VAGY neked fizetik a fűtési számládhoz a támogatást, hogy ne kelljen teljes árat fizetned a gázért, áramért a saját otthonodban.
Most ez a helyzet, vagy ez vagy az. Majd ha nem lesz ilyen nagy a költsége a fűtésnek, akkor majd lehet mindkettőt fizetni az államkasszából újra.
15/15 anonim válasza:
18 fok a minimum, nem a maximum…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!