Két és fél deci tejszín le volt fagyasztva, az előbb vettem ki a fagyasztóból. A szobában 24,5 Celsius fok van. Mikorra olvad ki a tejszín annyira, hogy olyan állapotban legyen, hogy fel lehessen verni?
Figyelt kérdés
A fagyasztóban valószínűleg -18 Celsius fok van.2022. aug. 20. 14:58
2/6 anonim válasza:
Nem tudsz habot verni fagyasztott tejszinbol
3/6 anonim válasza:
2-es: a FAGYOTT tejszínböl nem lehet habot verni, a FELOLVADTBÓL viszont igen, méghozzá sokkal szebben felverödik, mint frissen!
Kérdezö: a tejszínt vagy a hütöben engedd ki, vagy ha a konyhában hagyod, akkor idönként villával kevergesd át (NE VERD), hogy egyenletesen olvadjon fel.
6/6 anonim válasza:
Én akkor tudom szépen felverni a tejszín, ha szobahőmérsékletről (UHT tejszín) berakom a fagyóba kb. 45 percre. Szóval inkább az a kérdés, hogy mennyi ideig volt a fagyasztóban? Mert nem kell teljesen felolvadnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!