Szerintetek ez a fideszes 18 Celsius fok nem durva azért?
Figyelt kérdés
Honnan veszik ezt hogy ez még egészséges? Volt valami konzultáció orvosokkal vagy valami? Szerintem ez rohadt hideg, kollégiumokba gyermekeknek is ennyi a max. Aztán majd a sok megfázott embert mind el könyvelik gondolom kovidosnak, mert a kamu teszttel mindenki covidosnak minõsíthetõ.2022. szept. 18. 11:03
1/15 anonim válasza:
Nem. 18 fokban jól felöltözve normálisan el lehet lenni. Lehet, hogy nem most kell hasat, vállat meg dekoltázst villantani, ennyi.
2/15 A kérdező kommentje:
Na ne viccelj keze lába orra lefagy az embernek 18 fokban ha tartósan ott tartózkodik. Az maximum jól betakarózva az alváshoz elegendő de máshoz nem.
2022. szept. 18. 11:07
3/15 anonim válasza:
Ne szórakozz, itt 12 fok van most kint, ablakok nyitva és alsógatyában vagyok. Bent kicsit több van, de nem hiszem hogy 18 fok fölött lenne. Fűtés nem megy.
4/15 DK-s válasza:
#1-nek:
Majd rájössz a fokok tényleges jelentésére!
Pulóverben ülök, a lábam fázik, az analóg hőmérő pedig 23 fokot mutat!
O1G megbaxhatja a 18 fokját. Úgy beizzítom majd a hőlégfúvót, hogy öröm lesz nézni!
A qrva anyját.
5/15 anonim válasza:
Nekem világon semmim nem fagy le 18 fokban. Kb az nekem az optimális normálisan felöltözve. Főnönöm nyáron is 19 fokra hűtötte le a tárgyalót, akkor az kicsit kemény volt (nyári ruhában voltunk ugye...) Én télen 18-20, nyáron olyan 24-26 fokot tartok ideálisnak bentre. A hőmérséklet különbségtől fázik meg valaki, annak kell minél kisebbnek lenni.
6/15 DK-s válasza:
#5-nek:
Te tényleg azt képzeled, hogy lakáson belül NORMÁLIS öltözet a cipő, pulóver?
Meg a kis faxom!
7/15 anonim válasza:
CSak a nyugati 18 fokos hidegben lesznek az emberek fázósak és betegek, a kipcsak 18 fok egy kellemes nyári melegnek számít.
8/15 anonim válasza:
Otthon olyan hőmérsékletre fűtesz amilyenre akarsz! Nem értem hogy mi ez a felhajtás...
9/15 anonim válasza:
Itt láthatóan sokan nem fogják fel, hogy az emberek hidegérzete különböző. " itt 12 fok van most kint, ablakok nyitva és alsógatyában vagyok. " Te lehet, más meg pulóverben van ilyen időben. Ezért kell olyan hőmérséklet, ami mindenkinek elfogadható. Legalább 20 fok.
10/15 anonim válasza:
Egy 2019-es dokumentum:
"Az iskolaépületek beltéri klíma, ventilációs és akusztikus követelményei
➢ Fizikailag kényelmes operatív hőmérsékletet (20-26°C) kell fenntartani - az évszaknak és a kültéri hőmérsékletnek megfelelően. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!