Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hogy újabb 4 év pokol...

Most hogy újabb 4 év pokol vár ránk ki gondolkodik azon hogy amint lehet külföldre költözik?

Figyelt kérdés

Nekünk szerencsére elfogadott egészségügyi diplománk van, rövid átképzéssel már kezdhetnénk is több országban, és tegnap ahogy beszéltem pár kollégámmal ők is ezt mondták.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok?

2022. ápr. 4. 05:34
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
0%

De Amerikában verik a négereket!

Miféle ember az aki olyan országban akar menni ahol bőrszín alapján halálravernek ártatlanokat? Liberális-e egyáltalán az ilyen?

2022. ápr. 6. 13:00
 32/35 A kérdező kommentje:

30as, szerencsére lehetőségem van, és élünk is vele. Mi nagyot álmodunk, kihasználjuk a kapcsolatokat.

De többen mondták, hogy amint fel lehet mondani, meg se állnak Ausztriáig. Jó szakemberek, lelkiismeretes ápolók, mentősök, műtősök.

Itthon csak az marad akinek nincs más lehetősége, az embereknek meg a több hónapos/éves várólista

2022. ápr. 6. 15:13
 33/35 anonim ***** válasza:
68%

Meg aki nem tud angolul.

Te tudsz-e?

2022. ápr. 6. 15:33
 34/35 A kérdező kommentje:

33as, igen, ha nem is anyanyelvi szinten, de jól beszélek, többször voltam kint, gimnázium alatt minden nyári szünetet kint töltöttem, és itthon is van olyan közeli családtagom, aki nem beszél magyarul, így vele angolul kommunikálunk.

Itthon megvan a felsőfokú nyelvvizsgám, és a szakmai angolom,de tudom ez kintre nem lenne elég.

2022. ápr. 6. 15:59
 35/35 anonim ***** válasza:
100%
Amerikába egyébként mennek ki olyanok is, akik nem tudnak angolul, egyik nagynéném is így ment ki dolgozni, nem kellett tudnia angolul, magyarok lakta környéken volt magyaroknál házvezető, meg idősgondozó. Persze, könnyebb nyelvtudással, de neki ez megfelelt, nem volt olyan képesítése, amihez kellett volna nyelvtudás.
2022. ápr. 6. 16:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!