Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hogy újabb 4 év pokol...

Most hogy újabb 4 év pokol vár ránk ki gondolkodik azon hogy amint lehet külföldre költözik?

Figyelt kérdés

Nekünk szerencsére elfogadott egészségügyi diplománk van, rövid átképzéssel már kezdhetnénk is több országban, és tegnap ahogy beszéltem pár kollégámmal ők is ezt mondták.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok?

2022. ápr. 4. 05:34
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
65%
Mi Hollandiába tervezünk:)
2022. ápr. 4. 11:00
 22/35 anonim ***** válasza:
18%
21, az az EU, akkor jobb, ha nem is mész. Az összes EU ország a következő években bedől, háború áldozata lesz. Ha már utaztok valahova legyen eszetek, és kifelé az EU-ból.
2022. ápr. 4. 11:29
 23/35 anonim ***** válasza:
27%
Szerintem amiket a magyarok célozzanak meg, az Szingapúr, Srí Lanka, Thaiföld, Japán, Ausztrália, hogy itt gyűljenek össze magyarok, és tudják segíteni egymást ezeken a helyeken.
2022. ápr. 4. 11:32
 24/35 A kérdező kommentje:

19es, én Amerikába. Élnek kint rokonok, segítenek átképzést találni, fél év alatt már osztályos nővérként munkába is állhatok.

Amint engednek felmondani megyünk is.

Bizony, gondolom sokan nem tudják, hogy hiába a "naagy bérmelés" sokan azért vannak még a pályán mert ez a diktatúra nem engedi nekik hogy felmondjanak. Amint lehet az egészségügyisek legalább 20% a pályaelhagyó lesz, és még hosszabb várólistákon tolonghatnak az emberek. Hiába lesz orvos ha nem lesz asszisztens, nővér, szülésznő, dietetikus, védőnő gyógytornász stb...

2022. ápr. 5. 07:11
 25/35 anonim ***** válasza:
0%

Aki lepontozott indokolhatna is.

A fizetésed rajtad múlik...

Ha nem tetszik a jelenlegi, képed magad es valts. Meg ha ez ne is egyszerű, minden más kifogás.

Bár amiylen egybitesekkel van tele az ország nem csodálom ha az államtól várjatok a sült galambot.

2022. ápr. 5. 16:10
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akkor tennétek a legjobbat az országnak ha nem elmenekülnétek hanem csak szimplán szeppukut követnétek el a fidesz győzelem hallatán
2022. ápr. 5. 16:49
 27/35 A kérdező kommentje:

25ös, te el se tudod képzelni ugye, milyen az ha valaki szereti a munkáját, gyerek kora óta erre a pályára készül, diplomával, több továbbképzéssel hogy fejlődjön és a tőle telhető maximumot nyújtsa a betegeknek?

Aztán jön a fidesz és megalázza őket , ellehetetleníti az országban maradást?

2022. ápr. 6. 06:17
 28/35 anonim ***** válasza:
4%
Nem a 25-ös vagyok, de az eszedbe se jutott, hogy legalább a mostani rendszer idejére pályát válts?
2022. ápr. 6. 06:25
 29/35 A kérdező kommentje:

28as szóval életem végéig csináljak olyat amit nem szeretek?

Nem.. inkább kimegyek Amerikába és havi 1.8 millióért csinálom azt amit szeretek.

2022. ápr. 6. 06:36
 30/35 anonim ***** válasza:
3%
Azzal régen baj van, hogy ha csak 1 pályán találod meg a helyed. Az élet színesebb. De ha úgy érzed amerika jobb, akkor menj, tapasztalj. Valakinek jobb, valakinek nem, pálya és lehetőségek kérdése.
2022. ápr. 6. 06:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!