Ha 20 éves vagyok akkor mennyi az esélye, hogy az életben meg fogok tapasztalni majd legalább egy komoly háborút?
Nyilván komoly, véres háborúra gondolok, amely ember életeket követel és mindenkinek mennie kell harcolni.
Mennyi ennek az esélye, hogy fogok ilyet átélni?
99%
'ember életeket követel' - ebben lesz részed
'mindenkinek mennie kell harcolni' - erre nincs sok esély, itt már atommal, drónokkal, hackerekkel fog zajlani a háború
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat.
Laikus vagyok a hadsereg és külpolitikai témában, de mindig is foglalkoztatott ez a kérdés, hogy vajon egyszer lesz e ilyenben részem.
(Persze nyilván nem szeretném)
#4 Az ukrán - orosz konfliktusról hallottam (ha erre gondolsz)
Bár tegnap Balázsék felhívtak egy "szakértőt" aki azt mondta, hogy ha lesz is valami akkor csak az orosz-ukrán határnál lesz egy lerohanás, de nem tartja valószínűnek, hogy egész Ukrajna le legyen rohanva.
De ha mégis tovább jönnének az oroszok akkor én itt Szabolcs megyéből valószínűleg érzékelnék belőle valamit.
100%.
az esélyed a háború miatti halálra:100%.
Eleinte csak a szokásos területekért folyó harc lehetősége áll fennt. de rövidesen rádöbbennek majd, hogy túl sok az ember, minden probléma ebben gyökerezik.
Szerintem az emberiség létszámát egymilliárd alatt kell stabilizálni, akkor egy darabig elegek lesznek az erőforrások és az megoldaná a klímaváltozást, meg a környezet többi károsítását is, ezért rövidesen kifejezetten az emberiség kezelhető mértékre való csökkentése lesz majd a cél.
Nélküle akár főbe is lőhetjük magunkat, a homo sapiensnek befellegzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!