Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hogy újabb 4 év pokol...

Most hogy újabb 4 év pokol vár ránk ki gondolkodik azon hogy amint lehet külföldre költözik?

Figyelt kérdés

Nekünk szerencsére elfogadott egészségügyi diplománk van, rövid átképzéssel már kezdhetnénk is több országban, és tegnap ahogy beszéltem pár kollégámmal ők is ezt mondták.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok?

2022. ápr. 4. 05:34
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
32%
Miféle pokol? Én istenien érzem magam.
2022. ápr. 4. 05:36
 2/35 A kérdező kommentje:
1es jó neked. Nekünk nem jár semmi támogatás, a fizetés alacsony, a munka rengeteg bármikor elszakíthatnak a családomtól, nincsen beleszólási jogunk semmibe, az árak emelkedtek, a fizetések nem...ha neked ez jó, akkor hajrá élvezd csak.
2022. ápr. 4. 05:41
 3/35 anonim ***** válasza:
25%
Én is jól érzem magam, már miért mennék ki?
2022. ápr. 4. 05:42
 4/35 anonim ***** válasza:
15%

"Nekünk nem jár semmi támogatás, " Mi vagy, te hadirokkant, hogy extra támogatásra vágysz? Mivel indokod az igényedet?

Ekkora egészségügyi béremelés után hogy lehet azt mondani, hogy a fizetések nem emelkednek? Ez tényleg szánalmas.

2022. ápr. 4. 05:48
 5/35 anonim ***** válasza:
90%
"Ekkora egészségügyi béremelés után" - De még mindig több hónap a várólista, ha fizeted a magánt, kapsz ellátást időben, csak az drága.
2022. ápr. 4. 05:57
 6/35 A kérdező kommentje:
4es kérlek ne csak a TV2, a telex és az Index oldalakról tájékozódj ha megkérhetlek. A valóságban, akármit is hazudott nektek orbán nagyon nem volt meg az a fizetésemelés amit mondogatnak.
2022. ápr. 4. 05:59
 7/35 A kérdező kommentje:
Igen az én fizetésem kevesebb lett a naaagy béremelés után.
2022. ápr. 4. 06:00
 8/35 anonim ***** válasza:
2022. ápr. 4. 06:08
 9/35 anonim ***** válasza:
10%
Én is jól érzem magam itt, dehogy megyek külföldre, az pusztul.
2022. ápr. 4. 06:08
 10/35 anonim ***** válasza:
81%

Én és a férjem költözünk. Nagyon szeretnénk gyereket, de ide biztos, hogy nem.

Most szembesültünk vele igazán, milyen is az a néptömeg, akik ma meghatarozzak az országot. Nem szeretnenk kozosseget vállalni a tovabbiakban ilyen emberekkel. Kifejezetten a kormányra pedig inkabb nem is pazarolnek szavakat..

2022. ápr. 4. 06:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!