Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Most hogy újabb 4 év pokol...

Most hogy újabb 4 év pokol vár ránk ki gondolkodik azon hogy amint lehet külföldre költözik?

Figyelt kérdés

Nekünk szerencsére elfogadott egészségügyi diplománk van, rövid átképzéssel már kezdhetnénk is több országban, és tegnap ahogy beszéltem pár kollégámmal ők is ezt mondták.

Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok?

2022. ápr. 4. 05:34
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
40%
#10 akkor miert itt sirankozol meg mindig, pakoljatok aztan menjetek.
2022. ápr. 4. 06:15
 12/35 anonim ***** válasza:
12%
Pártoktól függetlenül mondom, a fizud rajtad múlik...
2022. ápr. 4. 06:30
 13/35 anonim ***** válasza:
18%
Miért szerinted ha az ellenzék nyer, magasabb lesz a fizezésed vagy mi?
2022. ápr. 4. 06:41
 14/35 anonim válasza:
40%
Mi gondolkozunk erősen, de a család az egyetlen ami visszatart. Most várjuk az első gyerekünket, életem végéig bánnám, ha a nagyszülei alig láthatták. Bizonytalan, kilátástalan a jövő, nem vagyok benne biztos, hogy ebben a buta országban szeretném tudni a kisfiamat.
2022. ápr. 4. 06:42
 15/35 anonim ***** válasza:
72%

En mar lassan 10 eve elek Nemetorszagban. Pont az alacsony fizetesek, es az egeszsegügyi ellatas miatt.

Nagyon vagyom haza, hatalmas a honvagy, a csalad, baratok hianya miatt.

De... ugy latszik meg egy darabig biztos nem terek haza.

2022. ápr. 4. 07:03
 16/35 A kérdező kommentje:
13as, nem, de nem hazudnak mindenkinek nem döngetik a mellüket a nagy fizetésemelésről ami egy nagy kamu mint bármi amit mondanak. Én nem várom meg míg Putyin füttyent orbánnak és megyünk a háborúba
2022. ápr. 4. 07:13
 17/35 anonim ***** válasza:
68%
Most először nagyon komolyan gondolkodom rajta. Putyin bármelyik pillanatban belerángathatja Orbánt a háborúba, és addig kéne lelépni, amíg fel nem építik az új vasfüggönyt.
2022. ápr. 4. 08:10
 18/35 anonim ***** válasza:
79%
Osztom a 10-es álláspontját. Mi is főként elvi okokból hagyjuk el az országot. Egyedül abban bíztam, hogy mire aktuális lesz számomra a gyerek téma (nagyjából 5 év múlva) rendeződik valamennyire az egészségügy, oktatási rendszer meg úgy en bloc a közhangulat, emberek hozzáállása. De ez így már esélytelen, úgyhogy nyáron dobbantunk.
2022. ápr. 4. 08:52
 19/35 anonim válasza:
84%

Férjem orvos én egészségügyis diplomával rendelkezem, babát szeretnénk, de tegnap már azt mondtuk, hogy ebbe az országba nem.

Gondolkodunk a költözésben csak jelenleg nem engednek minket felmondani, a hatalmas béremeléssel meg annyit értünk el, hogyha egyáltalán nem veszünk magunknak semmit akkor talán pár év múlva, örökre eladósítva magunkat lehetne egy pici lakásunk meg talán egy gyerekünk..

Persze mindenki szerint hatalmasra nőtt a fizetésünk csak az tudja a valóságot aki ebben dolgozik.

Egyébként ki melyik országba tervezi a költözést? Szívesen olvasnék ötleteket ezzel kapcsolatban.

2022. ápr. 4. 09:17
 20/35 anonim ***** válasza:
78%
Rengetegen Ausztráliába mennek.
2022. ápr. 4. 09:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!