Miért hiszi a baloldal hogy jobban tudja mi a jó a Fideszes választóknak?
Baloldali összefogás (teljes ellenzék) tagjai szimpatizánsai gyakran azzal érvelnek hogy a fideszes választók megtévesztett emberek és azért szavaznak a fideszre mert nem tudják mit tesznek.
Ez azt jelenti hogy a fideszesek nem tudják mi a jó nekik viszont a baloldaliak tudják helyettük is. Tehát én fideszesként nem látom hogy mennyire rossz nekem és el kell fogadjam mások véleményét saját életem megítélésében.
Miért gondolják így a balosok?
Honnan ez a nagyképűség?
Lenéznek mert fideszes vagyok?
Miért nem hiszik el hogy nekem és három millió társamnak ez a jó?!?
Mi ezt szeretnénk,
Szabad és független polgári nemzet államot.
Itt nincs diktatúra mi ezt szabadon választjuk mert nekünk ez a jó!
Ez hülye.
Pont ez a baj.
Jobban tudod mi jó nekem mint én magam.
Isten komplexus leget vagy valami rosszabb.
Aha. És te bele látsz 3m ember fejébe?
Nem gondolod hogy felnőtt emberek el tudják dönteni mit szeretnének?
Mi vagy te messiás?
Te honnan tudod hogy neked MZP jobb?
Kezdjek el érvelni hogy neked jobb a fidesz csak nem látod?
#33 Nem látok bele a fejükbe, csupán a közösségi médiáig látok el. És ott vajon mit mondanak a Fideszes nyugdíjasok? Hogy micsoda kánaán van itt? Dehogy, csak annyit hogy meg kell védeni az országot a migránsoktól, Sorostól, Brüsszeltől.
De ha már itt tartunk, te bele látsz az ellenzékiek fejébe?
Nem látok a fejedbe… amúgy is sötét lehet.
De olvasom amit írsz.
Nekem jobb. A többi fideszesnek is jobb. Én beszélek párral…
Látszott is a békemeneten voltunk kb800000-en
Mindenki rettegett ….
Marha!
"Aha. És te bele látsz 3m ember fejébe?"
Mint írtam, a fideszre szavazó ismerőseim példájából kiindulva a fidesz szavazók nagy többségének ez nem jó, hanem kevésbé rossz. Ez tehát nem belelátás a fejükbe, hanem az ő nyilatkozataik alapján írom ezt. Te még ennyi információt sem használtál fel, tehát a kérdésed igazából rád vonatkozik: "És te bele látsz 3m ember fejébe?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!