Miért hiszi a baloldal hogy jobban tudja mi a jó a Fideszes választóknak?
Baloldali összefogás (teljes ellenzék) tagjai szimpatizánsai gyakran azzal érvelnek hogy a fideszes választók megtévesztett emberek és azért szavaznak a fideszre mert nem tudják mit tesznek.
Ez azt jelenti hogy a fideszesek nem tudják mi a jó nekik viszont a baloldaliak tudják helyettük is. Tehát én fideszesként nem látom hogy mennyire rossz nekem és el kell fogadjam mások véleményét saját életem megítélésében.
Miért gondolják így a balosok?
Honnan ez a nagyképűség?
Lenéznek mert fideszes vagyok?
Miért nem hiszik el hogy nekem és három millió társamnak ez a jó?!?
Mi ezt szeretnénk,
Szabad és független polgári nemzet államot.
Itt nincs diktatúra mi ezt szabadon választjuk mert nekünk ez a jó!
Ki van üldözve itt?:D
Jézus..
Diktatúrát kiáltatok folyton, már baromi unalmas. Bár úgy lenne.
Most h fél európa tüntet, gazdákkal az élen és üzemanyag árstoppot, meg rezsi árstoppot követelnek, valahogy eltűntek a szegény kis kutak, mind meghalunk a fidesz miatt témák is.. fura, ja nem
Én balosként igazat adok neked.
Szerintem Magyarország elvesztegette ezt a 12 évet. Szerintem a Fidezs nem tud kormányozni, csak kommunikálni és ijesztegetni az embereket, árnyékharcokat vívni, amit ellenfél híján meg is nyer.
De azt is hiszem, hogy valami oka csak van, hogy 2018 a Fidesz 49%-ot kapott a listán.
És erre nem az a jó válasz, hogy a fideszesek mind birkák. A baloldalnak meg kéne értenie, hogy miért van ez és meg kéne szólítani a szavazókat.
"Szabad és független polgári nemzet államot."
Ez elég nagy bullshitnek tűnik. 2002-2010 között miben volt korlátozva a szabadságod, amit 2010 utáén visszakaptál.
Ez megint egy tipikus fideszes árnyékharc.
Magyarország belépett az EU-ba, így természetesen lemondott a szuveneritása egy részéről, egy közös szervezet csak így tud működni. De a 95%-át megtartotta.
"Baloldali összefogás (teljes ellenzék) tagjai szimpatizánsai gyakran azzal érvelnek hogy a fideszes választók megtévesztett emberek és azért szavaznak a fideszre mert nem tudják mit tesznek."
Miért, a fideszesek nem ugyanezzel érvelnek gyakran, csak fordítva? Akkor tegyem fel én is ezt a kérdést?
"Most h fél európa tüntet, gazdákkal az élen és üzemanyag árstoppot, meg rezsi árstoppot követelnek,"
Mit szedsz, hogy ilyet hallucináltál? Most komolyan ki fog derülni , hogy a fideszes álomvilágban minket akar másolni mindenki?
"Nekem és 3 millió társamnak ez a jó"
Maradjunk annyiban hogy neked és pár ezer NER-es paprikajancsinak és sleppjének ez a jó, a többi 2.5 millió Fideszes meg a kormány jóvoltából be van ijedve hogy elviszik a migránsok vagy esetleg Gyurcsány a patásördög.
15# nézd meg a nrmzetközi híreket, pl euronews, ami balos amcsibarát propaganda csatorna, szóval nem a köztévé mondja, sőt.
Csak egy példa, de ez van spanyoltól görögországig, a halászok, agrárszektor stb tüntetéseket tart
Feljebb kérdezi valaki mit vesztettem el mszp idején?
Valóban nem sok mindent azt leszámítva hogy a kormányzati tevékenységük válságot okozott és megszorításokat kellett bevezetni. Tehát nem külső tényezők miatt csak simán elk&rták ezt ők mondták nem én.
Szóval a rossz gazdasági helyzetet leszámítva az irányt vesztettem el… nem tetszik a nyugathoz dörgölődés a ballib eszmék a multi kulti. Ezért szavazok a fideszre. Jobban tetszik a CSOK a kerítés és az alacsony szja. Stb.
De!
Vissza térve:
Miért nem hiszitek el hogy ezt szeretnénk?
Mi fideszesek azért szavazunk Orbánra mert azt szeretnénk ő legyen a miniszterelnök.
Mi van veletek?
Ami nekem Orbán, Semjén, Szijjártó az nektek Gyurcsány, CsokiCake, MZP,
Igazából le se sz@rom kire szavaztok.
Amíg fidesz nyer elégedett vagyok.
Amikor a fidesz veszít bosszús vagyok.
De nem gondolom hogy megtévesztettek benneteket.
Pusztán ti nyertetek.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!