Miért hiszi a baloldal hogy jobban tudja mi a jó a Fideszes választóknak?
Baloldali összefogás (teljes ellenzék) tagjai szimpatizánsai gyakran azzal érvelnek hogy a fideszes választók megtévesztett emberek és azért szavaznak a fideszre mert nem tudják mit tesznek.
Ez azt jelenti hogy a fideszesek nem tudják mi a jó nekik viszont a baloldaliak tudják helyettük is. Tehát én fideszesként nem látom hogy mennyire rossz nekem és el kell fogadjam mások véleményét saját életem megítélésében.
Miért gondolják így a balosok?
Honnan ez a nagyképűség?
Lenéznek mert fideszes vagyok?
Miért nem hiszik el hogy nekem és három millió társamnak ez a jó?!?
Mi ezt szeretnénk,
Szabad és független polgári nemzet államot.
Itt nincs diktatúra mi ezt szabadon választjuk mert nekünk ez a jó!
"Itt nincs diktatúra mi ezt szabadon választjuk mert nekünk ez a jó!"
Ti igen, mi meg nem! És ha látjuk, hogy nektek is jobb lenne egy másik rendszerben élni, akkor azt igenis elmondjuk. Akkor is, ha ez titeket zavar. Pont.
De hát nem értitek.
Nekünk ez a jó!
Nektek is van esélyetek 2/3-ra. Csak kellene valami egység… de az nincs.
Demokráciában mindig a legtöbb szavazat dönt.
A minimálbér meg miért lenne adómentes? Egy ember aki nem tanul és minimálbérből él nem kell kivegye a részét az ország terheiből?
Én aki többet tanultam fizessek többet? Miért?
Mindenki ugyanannyit fizet ez így teljesen igazságos.
És mégegyszer:
Nem megtévesztett vagyok.
Nekem és 3 millió társamnak ez a jó.
Demokráciában mindig a legtöbb szavazat dönt....
ez annyira, de, annyira igaz!
csak tedd, hozzá, hogy itt már rég nincs demokrácia
Nincs demokrácia?
Nem választás lesz?
Nem értelek…
"A minimálbér meg miért lenne adómentes? Egy ember aki nem tanul és minimálbérből él nem kell kivegye a részét az ország terheiből?
Én aki többet tanultam fizessek többet? Miért?"
Vicces máris pont azt csinálod, amivel minket vádolsz, magyarázod, hogy mi látjuk rosszul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!