Az összfogás támogatottsága alapján a választók
jelentős része nem akar egy olyan országban élni amilyen
jövőképet a baloldal felvázol nekik. Vajon miért ?
Figyelt kérdés
Miért nem akarnak esetleg egy olyan alternatívát nyújtani a fidesszel szemben amit akár a lakosság kétharmada támogat ? Létrehozni egy élhető Magyarországot. És akkor nem parlamenti kétharmaduk lenne hanem valós választói kétharmad ami a mai választási rendszerben akár parlamenti négyötöd is lehetne.
De a jelen helyzetben eléggé rezeg a léc. Még a választók egy harmadának a szavazatára sem számíthatnak.
Ezt papíron mindenki akarja, és a baloldal alatt minden volt csak élhetőség nem. Nem véletlenül zavarták el őket 2010-ben elsöprő többséggel.
2021. nov. 25. 09:17
3/15 anonim válasza:
TUdod küldeni azokat a kutatásokat amelyikeknek az eredményére hivatkozol itt? Előre is köszönöm!
2021. nov. 25. 09:19
4/15 anonim válasza:
09:17: és azóta kiderült, hogy korrupció és arrogancia tekintetében Fletó a fasorban sincs a Fideszhez képest. Pedig anno hogy utáltam! De Orbán ún. "kormányzása" elérte, hogy inkább szavazok rá, sőt, akár az ördögre is.
2021. nov. 25. 09:19
5/15 anonim válasza:
Csőcseléktársadalom.
A magyarnak úgy kell mint egy falat kenyér ez a polgárháborús uszítás ami a politikában van.
2021. nov. 25. 09:22
6/15 anonim válasza:
Szerintem nem a jövőképpel van a baj, hanem az arcokkal és a hitelességgel. Ki gondolja komolyan, hogy Gyurcásnyoknak, Jakaboknak, Donáth Annáknak kéne vezetni ezt az országot? MZP is egyre gázabb minden megszólalása után, azon se csodálkoznék, ha áprilisig lecserélnék.
2021. nov. 25. 09:40
7/15 anonim válasza:
Ha én annyi pénzzel tömném a Századvéget, ahogyan az orbánisták teszik, lehet hogy meg is sértődnék, ha csak ekkora támogatottságot mérnének a pártomnak az ellenzékkel szemben.
2021. nov. 25. 09:41
8/15 anonim válasza:
7: Ja, mert a Századvég az egyetlen, ahol vesztésre áll az ellenzék? Hát nem éppen...
2021. nov. 25. 10:08
9/15 A kérdező kommentje:
Honnan szűrtem le ?
Mondjuk a közvélemény kutatások azt mutatják hogy a fidesz és az összefogás támogatottsága közel azonos. Tehát nincs egyetlen olyan kutatási eredmény sem amely azt mutatná, hogy hatalmas kormányváltó hangulat lenne. A kutatásokban válaszolók fele meg van elégedve a jelenlegi kormánnyal tehát ők nem akarnak egy olyan országban élni amit az ellenzék elképzel.
2021. nov. 25. 10:41
10/15 anonim válasza:
Azért fidesz számitás szerint a fele az már kétharmad, tehát a választok kétharmada mégiscsak le akarja váltani a fideszt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!