Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A megafonosok Facebookon nem...

A megafonosok Facebookon nem undorodnak saját maguktól?

Figyelt kérdés
Adtam egy esélyt a megafon csoportnak és megnéztem pár videót, de mind csak belemagyarázás. Egy 40 perces videóból összevágnak egy 1 perces kamu videót ahol teljesen más értelmet nyernek az elhangzott szavak. Értem én hogy a pénzért persze hogy meg teszik, de nem tudom felfogni hogy mikor tükörbe néznek akkor nem undorodnak maguktól? Márki Zay Péterről is teljesen mást képet festenek. Egy karakter gyilkosság folyik ellene. Nem félnek hogy évekkel később felfogják őket számoltatni? Először én is hittem nekik, majd kicsit utána néztem az eredeti videóknak és semmi olyan nem hangzott el amit állítanak. Fizetőssé tenné az egészségügyet? Azt a videót is megnéztem, de teljesen mást mond benne. Ideje lenne kormányt váltani. Undorodom ettől a kormánytól. Hazudnak,lopnak,csalnak és lejaratassal kampányolnak. Szavazatokat vásárolnak... Nagyon, de nagyon szomorú ami itt folyik.

2022. márc. 20. 01:29
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
90%
#30, az a baj, hogy sajnos nem. Nagyon is tisztában vannak azzal, hogy szándékosan hazudnak, de az ilyen szolgalelkű véglényeknek pont az az életcéljuk, hogy valakit szolgálhassanak, nem mellesleg a saját frusztrációjukat is le tudják ezen keresztül vezetni, és még többre is tartják magukat, mert hát ők lettek a megmondóemberek.
2022. márc. 21. 09:06
 32/38 Oaken Di válasza:
78%

#9 Nézel bármit m1-en meg más fideszes szarokon kívül? Nem mondott olyat a Márki-Zay az egész életében, csak kiforgatják a szavait.

#10 Ki mondta, hogy támogatja a nácizmust? Az m1? Vagy a tv2-ő? Vagy bármilyen másik tv adás/rádió amit a fidesz behálózott?

Nyisd már ki a szemedet te igen okos. Nem csak az index és a további **** létezik. Azért van az internet, hogy körbe nézzél. Minden szemszöget, és a legtöbb oldalt nézd meg mielőtt bull shit-eket raksz ki gyakorikérdésekre.

Én az első oldaltól tovább nem megyek, ez már Radics Peti videóiba illik(Az ostobaság határai).

2022. márc. 21. 15:04
 33/38 anonim ***** válasza:
26%

Persze hogy lesz kormányváltás. A 4.Orban kormányt váltja az 5.

Az ellenzéki média meg hazudik egész nap. Márki az meg teljesen megőrült, 1 éve még én is bíztam benne, de hatalmas csalódas, nem hogy egy szinten nincs Orbánnal, de nem ugyanabban a ligában vannak. Márki kB. ilyen Deák Danikkal van egy szinten, őket hivogatja telefonon. Jobb dolga sincs. Szégyen az ember.

2022. márc. 21. 19:59
 34/38 anonim ***** válasza:
79%

#33, biztosan tudsz példát is felmutatni a hazugságaikra...

De hogyan lehet az, hogy a fideszes média sorra bukja el a helyreigazítási pereket, szemben a baloldali sajtónál alig-alig fordul ez elő? Meglehet, hogy a baloldalon is hazudnak, de arányaiban kevesebbet, legalábbis a bírósági ítéleteket nézve biztosan.

2022. márc. 21. 21:07
 35/38 anonim ***** válasza:
0%
34-es, egyesek szerint azért, mert ez nem diktatúra. :)
2022. márc. 21. 21:50
 36/38 anonim ***** válasza:
60%

35: még nem az, egyelőre csak hibrid rendszer:

[link]

2022. márc. 21. 22:43
 37/38 anonim ***** válasza:
36 ez még 2020-ban volt. Azóta sokat mentünk előre.
2022. márc. 21. 23:26
 38/38 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező: tökéletesen egyetértek veled.

Egy egész napot szántam arra, hogy a Megafon "kis szineseit" a vágatlan beszélgetésekkel/nyilatkozatokkal összevessem. Homlokegyenest más a két dologra pofatlansag legteteje, hogy ilyet meg lehet csinálni, amit pl a Megafon megenged magának. Borzalmas demagóg, meg egyenesen hazug az egész magyar kormánymédia.

De mint látod, a magyarok 2/3-a gondolkodás nélkül elhiszi, ami a hirekben lemegy.

Ekkora előnnyel a FIDESZ még sosem nyert.Nem azon döbbentem meg hogy nyertek, hanem az arányon.

Most erre mit mondjak?

Az EU elzárta a pénzcsapot és jó néhány hónapig visszatarthatják a támogatásokat(bár szerintem a sokszorosát kapta már eddig is Magyarország, mint amennyit érdemelt ). Az "árstop(ami választási mézesmadzag), nem sokáig tartható fenn. Olyan hirtelen árrobbanás lesz néhány héten belül, hogy öröm lesz nézni.

Majd lesz visongás, meg a külhoni magyarok gyalázása. Akkor már ők tehetnek megint mindenről.Mint mindig.

Csak halkan jegyzem meg, hogy azok a szavazatok, amik külföldön lettek leadva, semmit sem mozdítottak ide, vagy oda.

Lesznek kedvesek a magyar választópolgárok "RIA RIA HUNGÁRÁT" kiabálni könnyes szemmel, boldogan és elégedetten ML következő "csodálatos" megnyert pályázatán, a vejkó "ügyességén" amikor a (saját lábán) megveszi a következő öt hotelt Spanyolországban.

Vagy a luxusjachton, százmillás karórákon, Porsche-gyűjtemény következő darabján.

Nem szeretném, ha ezeken bosszankodnának, hiszen tény:2015 óta ez megy, már hozzá kellett volna szokni ezekhez az "úri huncutságokhoz".

Újra meg lettek választva, tehát nincs szájalás. Tűrni kell szépen, okosan bólogatva.

"Pénztártól való távozás után reklamációt NEM fogadunk el".

Boldog Viadalt!!

2022. ápr. 10. 23:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!