Ha a Fidesz nem rombolja le a szavazótáborát a mostani saját reklámjaival, akkor ezek a reklámok hogy hogy még is az ő malmukra hajtják a vizet?
Erkölcstelen karaktergyilkosság sorozat.
Támadják a leginkább esélyes jelöltet könnyen átlátható erkölcstelen és agresszív módon.
Én ha fideszes lennék húznám a számat egy ilyen reklám után és pont emiatt kezdenék inkább kikacsingatni.
Mert egyszerűen a Fidesz szavazóbázisára ezekkel a 2 szavas, primitív, egysejtű reklámokkal lehet hatni. Gondolj bele, témától függetlenül mindig valami 3 szavas felszólítás volt a propaganda. Egyszerűen ezt képes az agyuk befogadni még + értelmezni.
Ha anyu meg apu nem tesók akkor meg a szekunder szégyenérzet fog el ettől
2!
Na ez az a "felsőbbrendűség" ami miatt mindig nyer az ellenzék. (ja nem)
A kettősmérce a legnagyobb bajotok,meg az emlékezet kiesés.
És nem, nem vagyok Fideszes. De nem vagyok hajlandó identitászavaros hülye gyerekekre szavazni.
Ahogy az általatok elfelejtett, lehülyezett, 2 bitesnek titulált egyszerű gondolkodású vidéki emberek sem.
Értjük, hogy nektek csak zseni (nyelvtan-, idegennyelvtanár, és atomfizikus) képviselőitek és persze csak legalább ilyen kompetenciákkal rendelkező szavazóitok vannak. Nem megmondani kell a szavazóknak a tutit, hanem az Ő érdekeiket kell(ene) képviselni.
Karàcsonyon nincs mit rombolni elég egymàs mellett lejátszani a tegnapi és a mai mondatait
MZP meg elintézi maga.
Én liberális közgazdász vagyok, van ellenérzésem a minimálbérrel szemben.
De be bírom látni, hogy a mi nagyon vad kapitalizmusunkban muszáj valami kis biztonságérzetet adni a dolgozóknak.
Viszont, ha híveket gyüjtenék politikai poszthoz inkább nem hozzám szóba ennek a létjogosultságát.
Olyat se mondanék, hogy az illegális migránsok vegyes házasságából sok jó hazafi fog születni pár generáción belül.
Nincs arra példa sehol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!