Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A megafonosok Facebookon nem...

A megafonosok Facebookon nem undorodnak saját maguktól?

Figyelt kérdés
Adtam egy esélyt a megafon csoportnak és megnéztem pár videót, de mind csak belemagyarázás. Egy 40 perces videóból összevágnak egy 1 perces kamu videót ahol teljesen más értelmet nyernek az elhangzott szavak. Értem én hogy a pénzért persze hogy meg teszik, de nem tudom felfogni hogy mikor tükörbe néznek akkor nem undorodnak maguktól? Márki Zay Péterről is teljesen mást képet festenek. Egy karakter gyilkosság folyik ellene. Nem félnek hogy évekkel később felfogják őket számoltatni? Először én is hittem nekik, majd kicsit utána néztem az eredeti videóknak és semmi olyan nem hangzott el amit állítanak. Fizetőssé tenné az egészségügyet? Azt a videót is megnéztem, de teljesen mást mond benne. Ideje lenne kormányt váltani. Undorodom ettől a kormánytól. Hazudnak,lopnak,csalnak és lejaratassal kampányolnak. Szavazatokat vásárolnak... Nagyon, de nagyon szomorú ami itt folyik.

2022. márc. 20. 01:29
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
91%

15: az az igazság, hogy a homo a pedofíliához vezet?

Akkor a katolikus papság is ahhoz vezet, tekintve, hogy tele vannak gyerekzaklató pedofil papokkal?

2022. márc. 20. 10:51
 22/38 anonim ***** válasza:
4%

#21 Szóval nem vagy képes egyetlen egyszerű mondatot sem értelmezni? Próbáld meg újra! Semmi ilyen nincs sem a miniszterelnök, sem az én mondatomban.

Pont az a lényeg, hogy semmi ilyet nem állít senki, mert ezt nem lehet tudni.

Te talán tudod?

2022. márc. 20. 10:53
 23/38 anonim ***** válasza:
0%
20-as, elismerem azt, hogy amit te értesz összemosás alatt és, amit mindenki más ért, az nem ugyanaz. Elismerem, hogy a hülyeség is tök ugyanilyen kifejezés, mást jelent számodra, mint a legtöbb ember számára.
2022. márc. 20. 11:36
 24/38 anonim ***** válasza:
100%
#9 Azzal sráccal nem tegnap beszélt, hanem még március 11-én. és a srác ment oda hozzá kötözködni. Egyébként a fiú egy ismert veszprémi fidelitasos, és mindenki csak kinevette, mert olyan hülyeségeket beszélt. Még Wittinghoff tamást is összekeverte Szájer Józseffel, utána meg azt mondta, hogy Szájer Tamást! lehalgatták. Szóval ezt se tudta ki-kicsoda, nem csoda, hogy kinevették. De erről nem Márki-Zay Péter tehet.
2022. márc. 20. 13:39
 25/38 anonim ***** válasza:
84%

22: azt mondta, hogy nagy vita van erről, hogy a homo pedohoz vezet-e

Tudományos körökben nincs vita erről, mert nincs ilyen összefüggés. A pedofilok elsöprő többsége hetero.

Szóval azt a látszatot kelti, hogy van erről vita, holott tudományos vita nincs, és ezzel sugallja, hogy kapcsolat van a két dolog között.

2022. márc. 20. 13:51
 26/38 anonim ***** válasza:
18%
Felkelt a napunk, Viktor a mi urunk, árad a kegyelem fénye ránk. Hálás a szívünk, zengjen az örömünk, szép Magyarország, édes hazánk. Ezt fogjuk énekelni április 3.-án éjjel Budapest főterén
2022. márc. 20. 22:33
 27/38 anonim ***** válasza:
12%
#25 Van róla vita, csak a hozzád hasonló liberálnácik megbélyegzik azokat akik ki is mondják a valódi véleményüket.
2022. márc. 21. 01:39
 28/38 anonim ***** válasza:
32%

#27, az nem vélemény kérdése, hogy vitatéma-e vagy sem. Olyannyira nem, hogy teljesen más perverzióról beszélünk, vagyis egy meleg férfi a férfiakra fog felizgulni, nem pedig a kisgyerekekre. Persze ha egy gyerek adott esetben felnőttnek néz ki, akkor az is felkeltheti az érdeklődését, azonban ebben az esetben a kor tényleg csak egy szám, mivel nem azért izgul rá, mert 14 éves, hanem mert a testfelépítése alapján lehetne akár 18 éves is. Ugyanez a helyzet a heteró férfiaknál is, vagyis ha levarr egy nőnek kinéző kislányt, attól még nem változik automatikusan pedofillá az illető.

Ha pedig mégis lenne ok-okozat a kettő között, akkor az lenne a logikus, hogy a meleg férfiak a kisfiúkat zaklatnák, így egy kislány örökbefogadásával nem lenne még csak elvi esély sem a pedofíliára.

2022. márc. 21. 03:48
 29/38 anonim ***** válasza:
70%
A lényeg hogy ilyen hazug férgekre soha nem szavazunk. Április 3-án pedig kormányváltás mert súlyos következményei lesznek.
2022. márc. 21. 05:27
 30/38 anonim ***** válasza:
82%
Olyan buták mint a tök. Büszkén asszisztálnak a lopáshoz.
2022. márc. 21. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!