Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A megafonosok Facebookon nem...

A megafonosok Facebookon nem undorodnak saját maguktól?

Figyelt kérdés
Adtam egy esélyt a megafon csoportnak és megnéztem pár videót, de mind csak belemagyarázás. Egy 40 perces videóból összevágnak egy 1 perces kamu videót ahol teljesen más értelmet nyernek az elhangzott szavak. Értem én hogy a pénzért persze hogy meg teszik, de nem tudom felfogni hogy mikor tükörbe néznek akkor nem undorodnak maguktól? Márki Zay Péterről is teljesen mást képet festenek. Egy karakter gyilkosság folyik ellene. Nem félnek hogy évekkel később felfogják őket számoltatni? Először én is hittem nekik, majd kicsit utána néztem az eredeti videóknak és semmi olyan nem hangzott el amit állítanak. Fizetőssé tenné az egészségügyet? Azt a videót is megnéztem, de teljesen mást mond benne. Ideje lenne kormányt váltani. Undorodom ettől a kormánytól. Hazudnak,lopnak,csalnak és lejaratassal kampányolnak. Szavazatokat vásárolnak... Nagyon, de nagyon szomorú ami itt folyik.

2022. márc. 20. 01:29
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
13%
Szerintem szenzációsan jók.
2022. márc. 20. 01:43
 2/38 anonim ***** válasza:
10%

#1 Pont az mutatja meg mennyire jók, hogy ez a kérdező is itt hisztizik rajtuk.

Bár nem teljesen normális a szövege alapján, az tuti.

2022. márc. 20. 02:03
 3/38 anonim ***** válasza:
92%
#2, szóval szerinted az a normális ember, aki első szóra elhisz mindent és nem jár utána más forrásoknak?
2022. márc. 20. 02:43
 4/38 anonim ***** válasza:
88%

A megafonosok is mint a többi jobboldali csicska média orbánt szócsövei. Rajtuk keresztül manipulálja orbán az embereket, aki ilyen illiberális szarságot épít és ennek árnyékában hazudik és lop.

A tudományos kutatók új állatfajt találtak Magyarországon ennek az új állatfajnak az orbánikusz lopatikusz nevet adták.

2022. márc. 20. 03:30
 5/38 anonim ***** válasza:
87%
A megafonosok teljes joggal undorodhatnának saját maguktól. Ők ugyanis nem megtévesztetettek, még csak nem is elfogultságukban állítanak hülyeségeket, hanem teljesen tudatosan hazudnak. Én sem értek mindenben egyet Márki-Zay Péterrel, és néha valóban mond hülyeségeket. De korántsem annyiszor, és akkorákat, mint ahogy azt a kormánypropaganda beállítja. Utánanéztem én is jó néhány videó eredetijének, amit a megafonosok összevágtak. Ahhoz hogy, hogy tudják, hogy mely részeket kell kivágni az eredeti videóból hogy utána félre tudják magyarázni, nekik végig kell nézniük az egész videót. Tehát ők nagyon jól tudták például, hogy MZP nem Indiába akarta küldeni szemműtétre a kiszomboriakat, hanem Szegedre, azt is tudták, hogy nem akarja bezárni a szülészeteket, és hogy nem akarja fizetőssé tenni az egészségügyet. Csak nagyon gondosan kivágták belőle azokat a részleteket, amelyek ellentmondanak az ő narratívájuknak. Volt, ahol még a mondatokat is más sorrendben vágták össze, hogy teljesen más értelmet kapjon a mondanivalója. Igazán mesterien csinálják, és ilyen módszerekkel bárkinek a beszédjéből össze lehetne állítani teljesen fals kamu videókat.
2022. márc. 20. 04:01
 6/38 anonim ***** válasza:
86%

" Értem én hogy a pénzért persze hogy meg teszik, de nem tudom felfogni hogy mikor tükörbe néznek akkor nem undorodnak maguktól?"

Orbán 12 éves uralma sajnos azt mutatta meg, hogy sok ember a több pénzért sajnos bármire képes. Látható, hogy jó pénzért a fidesz midenféle lejáratásra talál gátlástalan embereket.

A fideszes propagandisták nagyon jól élnek abból, amit csinálnak, erkölcsi gátlásaik nincsenek, elvégzik a lejáratást, majd élnek a szép házaikban, járnak a tízmilliós autóikkal, élvezik a pénzüket.

A pénzért sokan prostituálják magukat, sok példa van, pl. a televíziós műsorvezető, aki hozzámegy a visszataszító fideszes strómanhoz, hogy ne legyen többé gondja a pénzre, stb.

2022. márc. 20. 06:00
 7/38 anonim ***** válasza:
15%
Én inkább az ellenzéki politikusoktól undorodom. Pl márki. Jobban hazudozik mint anno Gyurcsány
2022. márc. 20. 06:34
 8/38 anonim ***** válasza:
77%
Deák meleg Daniéknak könnyű, nekik úgysem lesz gyerekük, akik miatt ténylegesen aggódniuk kellene
2022. márc. 20. 07:18
 9/38 anonim ***** válasza:
15%

#7 Márki nagyon jót tett a fidesznek. Van egy rokonom, akik két héttel ezelőtt még azt mondta, hogy nem megy el szavazni, mert nem tudja kire szavazzon, nem érdekli a politika. Tegnap totál kiakadva közölte, hogy persze, hogy el fog menni és a fideszre fog szavazni, mert ez az MZP annyira barom, hogy tutira nem akarja megkockáztatni, hogy kormányra kerülhessen.

Az elmúlt hetekben sem foglalkozott többet a politikával, mint korábban, de látta MZP néhány nyilatkozatát, megnyilvánulását, és azt mondta ennél bármi csak jobb lehet.

Szóval hajrá Márki Zay! beszélj csak minél többet! Gondolom ahogy tegnap Veszprémben beszélt azzal a fiatal sráccal, az egyetemváros főterén, jó sok egyetemista szavazót is hoz majd a fidesznek.

2022. márc. 20. 10:01
 10/38 anonim ***** válasza:
9%
#8 Még mindig szánalmasan ciki a homofóbia, neked nem szóltak róla ott az ellenzéki összefogásban? Attól mert MZP a komcsikat és a nácikat is együtt képviseli, nem lett kevésbé hülye aki ilyeneket beszél, mint te.
2022. márc. 20. 10:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!