Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A megafonosok Facebookon nem...

A megafonosok Facebookon nem undorodnak saját maguktól?

Figyelt kérdés
Adtam egy esélyt a megafon csoportnak és megnéztem pár videót, de mind csak belemagyarázás. Egy 40 perces videóból összevágnak egy 1 perces kamu videót ahol teljesen más értelmet nyernek az elhangzott szavak. Értem én hogy a pénzért persze hogy meg teszik, de nem tudom felfogni hogy mikor tükörbe néznek akkor nem undorodnak maguktól? Márki Zay Péterről is teljesen mást képet festenek. Egy karakter gyilkosság folyik ellene. Nem félnek hogy évekkel később felfogják őket számoltatni? Először én is hittem nekik, majd kicsit utána néztem az eredeti videóknak és semmi olyan nem hangzott el amit állítanak. Fizetőssé tenné az egészségügyet? Azt a videót is megnéztem, de teljesen mást mond benne. Ideje lenne kormányt váltani. Undorodom ettől a kormánytól. Hazudnak,lopnak,csalnak és lejaratassal kampányolnak. Szavazatokat vásárolnak... Nagyon, de nagyon szomorú ami itt folyik.

2022. márc. 20. 01:29
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
79%
10: mondja ezt az, akinek a pártja szándékosan összemossa a homoszexualitást a pedofíliával
2022. márc. 20. 10:18
 12/38 anonim ***** válasza:
15%

#11 Nem tettek ilyet.

Mi lenne ha a ballib hazugságok helyett végre elolvasnád a törvényt te magad? Nincsen benne sem összetéve, sem egybemosva a homoszexualitás meg a pedofília.

2022. márc. 20. 10:28
 13/38 anonim ***** válasza:
15%
Nem értem, hogy miért homofóbia kijelenteni valakiről, hogy meleg (kiváltképp, amikor ő láthatóan az), de, hát biztos neked van igazad, láthatóan otthon vagy a témában...
2022. márc. 20. 10:29
 14/38 anonim ***** válasza:
66%

11: Orbán mondta a Kossuth rádióban:

"„Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban a következőt mondta: »a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.«"

[link]

Mi ez, ha nem összemosás?

2022. márc. 20. 10:34
 15/38 anonim ***** válasza:
23%

#14 Igazság?

Mi az, a pedofília lett a következő védendő betű?

2022. márc. 20. 10:36
 16/38 anonim ***** válasza:
17%
Nem mostak össze semmit. Hoztak egy jó törvényt az aberrált liberalizmus ellen. . Meg attól hogy ezt egyszerre szavazzak meg, úgynevezett salátatörvények. Attól még az nem egy törvény.
2022. márc. 20. 10:37
 17/38 anonim ***** válasza:
87%
Nem-e, akkor miről népszavazunk a választás napján? Legalább ne tagadnád le és vállalnád fel!
2022. márc. 20. 10:37
 18/38 anonim ***** válasza:
12%

#17 Látom nem sikerült egyedül kiderítened miről szavazunk a választás napján. Akkor segítek.

"1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?

2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?

3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?

4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?"

Na, most hogy már tudod, megmutathatnád, hogy ezekben a kérdésekben hol van összemosva a pedofília meg a homoszexualitás! Nagyon nem kell erőlködnöd, ebben is segítek: SEHOL!

[link]

2022. márc. 20. 10:45
 19/38 anonim ***** válasza:
81%
Én itt feladom és elkezdek irni egy új magyar, akarom mondani, fideszes értelmező szótárt, mert láthatóan nem egy nyelvet beszélünk feleim
2022. márc. 20. 10:47
 20/38 anonim ***** válasza:
9%

#19 Értem.

Szóval ezzel beismered, hogy hülyeséget beszéltél eddig és tényleg nincsen összemosva semmi a népszavazásnál sem meg a törvényben sem.

Én eddig is tudtam, neked is ideje volt rájönnöd.

2022. márc. 20. 10:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!