A megafonosok Facebookon nem undorodnak saját maguktól?
#11 Nem tettek ilyet.
Mi lenne ha a ballib hazugságok helyett végre elolvasnád a törvényt te magad? Nincsen benne sem összetéve, sem egybemosva a homoszexualitás meg a pedofília.
11: Orbán mondta a Kossuth rádióban:
"„Orbán Viktor ma a Kossuth Rádióban a következőt mondta: »a homoszexualitás is jelen van a világban aztán, hogy ez elvezet-e a pedofíliához vagy nem, arról van egy nagyon nagy vita.«"
Mi ez, ha nem összemosás?
#14 Igazság?
Mi az, a pedofília lett a következő védendő betű?
#17 Látom nem sikerült egyedül kiderítened miről szavazunk a választás napján. Akkor segítek.
"1. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek köznevelési intézményben a szülő hozzájárulása nélkül szexuális irányultságokat bemutató foglalkozást tartsanak?
2. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekek számára nemi átalakító kezeléseket népszerűsítsenek?
3. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek fejlődésüket befolyásoló szexuális médiatartalmakat korlátozás nélkül mutassanak be?
4. Támogatja-e Ön, hogy kiskorú gyermekeknek a nem megváltoztatását bemutató médiatartalmakat jelenítsenek meg?"
Na, most hogy már tudod, megmutathatnád, hogy ezekben a kérdésekben hol van összemosva a pedofília meg a homoszexualitás! Nagyon nem kell erőlködnöd, ebben is segítek: SEHOL!
#19 Értem.
Szóval ezzel beismered, hogy hülyeséget beszéltél eddig és tényleg nincsen összemosva semmi a népszavazásnál sem meg a törvényben sem.
Én eddig is tudtam, neked is ideje volt rájönnöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!