A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?
"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..
Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.
Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??
#50/Kérdező:
Bár nem a #49-es vagyok, és eddig csak figyelgettem a kérdést, de itt azért reagálnék.
"(ha nem adsz egyértelmű választ, akkor bocs, LMBTQ-s vagy)"
1. "Bocs", de ezt nem te döntöd el. A válaszolatlanul hagyás és a tartózkodás sohasem válik igenné, vagy nemmé. Akármennyire is szeretnéd.
És mielőtt még olyasmire próbálnál hivatkozni, mint "logikusan ez következik belőle", akkor előre jelezném, hogy a logikai kapcsolatok közt vannak olyanok is, mint AND, XOR, XAND, NOR, NAND, XNOR.
2. Mi lenne ha megpróbálnád nem fideszes nemzethy inzultációs szinten feltenni a kérdést?
Ha így teszed fel:
Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>bármilyen pszichológiai vizsgálat nélkül<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?
Akkor egyértelműen nemmel válaszolnék.
Ha így teszed fel:
Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>ha a szülő megengedte<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?
Akkor egy OR-ral válaszolnék, azaz részemről mindegy. Nem az én dolgom.
Ha így teszed fel:
Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>megfelelő pszichológiai és orvosi szakvéleményEK után<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?
Akkor valószínűleg igennel válaszolnék.
#50 Agyhalott vagy?
A. SZAVAK. JELENTÉSÉT. AZ. EMBEREK. TÖBBSÉGE. DÖNTI. EL.
AZ. EMBEREK. ELDÖNTÖTTÉK. AZ. LMBTQ. SZÓ. JELENTÉSÉT. ÉS. TE. ROSSZUL. HASZNÁLOD.
A kérdése a válasz pedig attól függ, hogy milyen pszcihológiai vizsgálattal döntik el, és ha ez neked nem egyértelmű, akkor sem mondhatod rám, hogy LMBTQ, mert:
1 ez nem sértés,
2 ez nem fér bele az LMBTQ szó deffiníciójába, mivel heteró vagyok, és nem te döntöd el, hogy mi az az LMBTQ,
3 egy vitában nem jelenthetsz ki csak úgy dolgokat.
Ennyi erővel megkérdezhetném, hogy:
Támogatnád e, hogy egy ember pénzéből elvegyenek 5 milliót, helyette adjanak neki egy autót? És ha nem igennel vagy nemmel válaszolsz, akkor nekem van igazam. (Ha nem értenéd, ez a kérdés és a feltétel baromság, arra akartam rávilágítani, hogy a tiéd is az, mivel szerintem én és te is azt válaszolnánk, hogy ha megvette, akkor igen, külömben meg nem.)
Gofrisütő
Hagyd, kibaszták a kérdezőt!
Ezzel a logikaval, en 4 evesen azt mondtam itthon hogy nyuszi vagyok, anyameknak ketrecbe kellett volna engem zarniuk.😂
Soha nem hivnek egy kisfiut "she"nek. O fiu, oltozzon, viselkedjen fiukent. Foleg ilyen kicsi korban. Ha feleri esszel hogy ez mit jelent, es ugyanugy no akar lenni, akkor csinalja. Aberralt dolog az egyszer biztos. Es ameddig en parancsolok a gyerekemnek addig fix hogy nem fogok lanykent hivatkozni ra ha egyszer pocse van. A skotok meg nyaljanak alam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!