Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A balliberálisok/LMBTQ-k...

A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?

Figyelt kérdés

"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.

https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..

Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.

[link]

Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??

2021. dec. 21. 05:51
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
82%

#50/Kérdező:

Bár nem a #49-es vagyok, és eddig csak figyelgettem a kérdést, de itt azért reagálnék.

"(ha nem adsz egyértelmű választ, akkor bocs, LMBTQ-s vagy)"

1. "Bocs", de ezt nem te döntöd el. A válaszolatlanul hagyás és a tartózkodás sohasem válik igenné, vagy nemmé. Akármennyire is szeretnéd.

És mielőtt még olyasmire próbálnál hivatkozni, mint "logikusan ez következik belőle", akkor előre jelezném, hogy a logikai kapcsolatok közt vannak olyanok is, mint AND, XOR, XAND, NOR, NAND, XNOR.

2. Mi lenne ha megpróbálnád nem fideszes nemzethy inzultációs szinten feltenni a kérdést?

Ha így teszed fel:

Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>bármilyen pszichológiai vizsgálat nélkül<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?

Akkor egyértelműen nemmel válaszolnék.

Ha így teszed fel:

Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>ha a szülő megengedte<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?

Akkor egy OR-ral válaszolnék, azaz részemről mindegy. Nem az én dolgom.

Ha így teszed fel:

Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat >>megfelelő pszichológiai és orvosi szakvéleményEK után<<, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe?

Akkor valószínűleg igennel válaszolnék.

2021. dec. 23. 18:38
 52/55 anonim ***** válasza:
70%
50# egyszer már leirtam,de nem voltál hajlandó Meg fogadni a tanácsom, nézz már utána annak a nyamvadt LMBTQ+szó jelentésének! Annyira szánalmas már ne is haragudj amikor emberek ilyet mondanak, hogy ha ilyen meleg vagy akkor lmbtq vagy, ha másmilyen vagy akkor nem. Nem erről szól. Az lmbtqban senkit sem érdekel mit gondolsz a 4evesek atoperalásáról, különböző nemek és szexuális orientációk, ilyesmik csoportja. Nem egy vallás, ahol a gondolkodásod alapján vagy csoportosítva
2021. dec. 23. 21:00
 53/55 Gofrisütő ***** válasza:
56%

#50 Agyhalott vagy?

A. SZAVAK. JELENTÉSÉT. AZ. EMBEREK. TÖBBSÉGE. DÖNTI. EL.

AZ. EMBEREK. ELDÖNTÖTTÉK. AZ. LMBTQ. SZÓ. JELENTÉSÉT. ÉS. TE. ROSSZUL. HASZNÁLOD.

A kérdése a válasz pedig attól függ, hogy milyen pszcihológiai vizsgálattal döntik el, és ha ez neked nem egyértelmű, akkor sem mondhatod rám, hogy LMBTQ, mert:

1 ez nem sértés,

2 ez nem fér bele az LMBTQ szó deffiníciójába, mivel heteró vagyok, és nem te döntöd el, hogy mi az az LMBTQ,

3 egy vitában nem jelenthetsz ki csak úgy dolgokat.

Ennyi erővel megkérdezhetném, hogy:

Támogatnád e, hogy egy ember pénzéből elvegyenek 5 milliót, helyette adjanak neki egy autót? És ha nem igennel vagy nemmel válaszolsz, akkor nekem van igazam. (Ha nem értenéd, ez a kérdés és a feltétel baromság, arra akartam rávilágítani, hogy a tiéd is az, mivel szerintem én és te is azt válaszolnánk, hogy ha megvette, akkor igen, külömben meg nem.)

2021. dec. 25. 17:11
 54/55 qkker1 ***** válasza:
53%

Gofrisütő

Hagyd, kibaszták a kérdezőt!

2021. dec. 26. 13:07
 55/55 anonim ***** válasza:
11%

Ezzel a logikaval, en 4 evesen azt mondtam itthon hogy nyuszi vagyok, anyameknak ketrecbe kellett volna engem zarniuk.😂

Soha nem hivnek egy kisfiut "she"nek. O fiu, oltozzon, viselkedjen fiukent. Foleg ilyen kicsi korban. Ha feleri esszel hogy ez mit jelent, es ugyanugy no akar lenni, akkor csinalja. Aberralt dolog az egyszer biztos. Es ameddig en parancsolok a gyerekemnek addig fix hogy nem fogok lanykent hivatkozni ra ha egyszer pocse van. A skotok meg nyaljanak alam.

2022. ápr. 26. 06:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!