Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A balliberálisok/LMBTQ-k...

A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?

Figyelt kérdés

"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.

https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..

Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.

[link]

Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??

2021. dec. 21. 05:51
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
77%

A magyarok gyomra eleve sosem venné be az ilyesmit , utat sem tudna törni magának semmiféle hasonló törekvés ,mint Skóciában vagy Kanadában, ráadásul ilyen elvetemült szélsőbalos aktivistáink sincsenek, szóval teljesen felesleges gumicsont ezen pörögni . Én liberálisnak érzem magam , a transz propagandától meg hányok,nagy kártékonynak érzem ,ennek ellenére egy pillanatra sem aggódok ,hogy bármikor elérne ide is. Ehhez egy ezt befogadó társadalomra is szükség lenne,az meg itt nincs meg.

Az emberek nagyrésze itt rasszista (a szó klasszikus értlemében,nem a woke baromságok szerint) és homofób , sokan tettlegességig is fajulnak ,ami elképesztően szomorú,na ebből a végletből nem fogunk a másikba nyargalni elhihetitek.

2021. dec. 21. 08:22
 12/55 anonim ***** válasza:
66%

"ráadásul ilyen elvetemült szélsőbalos aktivistáink sincsenek"

Még.

2021. dec. 21. 08:31
 13/55 A kérdező kommentje:
Nem tudom nekem elég ijesztő már az is, amiket itt rögtön az első három leír. Rasszista alatt mit értesz? Mert itt igazi nácik szerintem nincsenek, aki annak látszik az is csak politikai haszonszerzésből játssza el. Nézd meg a Jobbikot, zsidózással indult, most meg a vezetőjük egy zsidó, aki korábban maga is zsidózott... arról se tudok, hogy melegeket bántanának, az meg ne legyen egyből "homofób társadalom", hogy van pár bunkó aki beszólogat nekik az utcán.
2021. dec. 21. 08:33
 14/55 anonim ***** válasza:
97%

"Ezt mondjátok, ezzel szemben ha megkérdeznek titeket kiderül, hogy egytértetek kiskorú gyereket nemváltoztatásával..."

Nem értünk egyet, én nem értek egyet vele. Ne általánosíts egyetlen gyakoris kommentelő alapján.

2021. dec. 21. 08:33
 15/55 A kérdező kommentje:
Nem egyetlen, rögtön a második és harmadik is egyetért vele, ez már kettő. De ha itt körbenézel a kérdések közt ugyenzt látod. Támogatják sajnos.
2021. dec. 21. 08:36
 16/55 Gofrisütő ***** válasza:
97%
Nem mondtam egy szóval sem, hogy támogatom/javaslom a hormonkezelést, én csak nem ítélem el. Szerintem te nem olvastad el a válaszomat. A nemváltáshoz egy hosszú pszichológiai vizsgálat kell, akkor csak annyi fog változni, hogy ha fiú, akkor lányként hivatkoznak rá, ha lány, akkor meg fiúként. Semmi hormonkezelés, ami pedig teljesen visszafordítható folyamat. És csak azért mert én és egy másik felhasználó nem ítéljük el a másságot, attól még fog 100%ban egyezni a véleményünk.
2021. dec. 21. 08:52
 17/55 A kérdező kommentje:

Ha nem ítélsz el egy ilyen emberkísérletet, akkor kb. egy szinten vagy azzal, aki semmit nem csinált, mikor a zsidókat elvitték. A következő mondatodban pedig már magyarázod is, hogy miért nincs vele semmi gond... bocs, hogy nem hiszek neked.

Perszre, van pszichológiai viszgálat, amit egész idáig FELNŐTTEKEN végeztke el, mint pl. Cher lányán (most már fián), de SOHA NEM GYEREKEN. Ezt csak ti hozzátok be. Senki nem beszélt idági arról, maguk a transzok sem, hogy ezt 4 ÉVES GYEREK EL TUDNÁ DÖNTENI.

Mi a visszafordítható?? Az, hogy belenyúlsz a hormozháztartásába, megzavarod azt? Nem beszélve arról, amit lelkiekben okozol neki, hogy azt se tudja merre van fejjel előre???

Miért nem ér rá nemktek NAGYKORÚAKAT HORMONKEZELNI, nem pedig NÉGYÉVESEKET?

2021. dec. 21. 09:10
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
#17-es ,mondjuk a tinédzserkori hormonkezelés nem visszafordítható károkat okoz. Én nem vagyok ellene felnőttek esetében, joga van mindenkinek úgy élni ahogy akar,de a fiatalkori crosshormon kezelés következményei visszafordíthatatlanok, ez nem vélemény,hanem tény. Pl nőből férfi esetében ilyen a hang, és az arcszőrzet.
2021. dec. 21. 09:14
 19/55 anonim ***** válasza:
86%

Azt olvasd el, amit leírtam, "linkeltem, amiben arról van szó, hogy HORMONKEZELNÉTEK GYEREKEKET, tehát elindítanátok NÉGY ÉVESEN a nemváltás útján. EZ NORMÁLIS??"

Elolvastam a dailymail cikket, amire hivatkoznak, egy qva szó nincs benne hormonkezelésről meg nemváltó mütétről, szóval vagy te nem olvastad el, vagy hülye vagy és nem értetted, vagy hazudsz.

2021. dec. 21. 09:33
 20/55 anonim ***** válasza:
44%
soros gyúcsány brühühüüsszel
2021. dec. 21. 09:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!