Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » A balliberálisok/LMBTQ-k...

A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?

Figyelt kérdés

"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.

https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..

Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.

[link]

Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??

2021. dec. 21. 05:51
1 2 3 4 5 6
 41/55 A kérdező kommentje:

10 - "Illetve kicsit értelmezhetetlen számomra, hogy például nagykorúként bárki megplasztikáztahatja a testêt, az oké."

Itt mondtad ki a kulcsszót, NAGYKORÚKÉNT. Ha az illető elmúlt 18, de részemről még akár a 16 is belefér, felőlem operáltasson, szedjen hormonkészítményt.

De eg KISKORÚT tömni pubertásblokkolókkal csak azért, mert kisautó helyett babát fogott a kezébe az nettó elmebaj.

Kérdést meg nem feltétlen azért tesz fel az ember, hogy elfogadja a válaszokat, ez nem tudom mikortól elvárás.

2021. dec. 21. 20:22
 42/55 anonim ***** válasza:
69%
Leszbikus vagyok és nem az a "normális" leszbikus aki nem megy vonaglani a pridera, de én a hormonkezelést 14 év alatt teljesen elitélem és tényleg kezd ez egy kicsit beteg dologgá válni. Pedig valszeg el sem tudjuk képzelni mennyire rossz lehet annak, akinek a biológiai neme nem egyezik meg a genderével(nem tudom hogyan fogalmazzak pontosan). De kérdező amikor ilyen kérdéseket teszel fel miben hazudik rólatok a kormány... Rólam? Én semmilyen hormonkezelés közelébe nem engedném a gyerekem. Bár szerintem te tisztában vagy azzal, hogy sok lmbtq ember nem ilyen szélsőséges és beteg, de ez mindig olyan rosszul hangzik.
2021. dec. 21. 20:49
 43/55 anonim ***** válasza:
+sok ember tényleg nem látja be, hogy beteg dolgok történnek már.
2021. dec. 21. 20:51
 44/55 A kérdező kommentje:

42 én ezt tiszteletben tartom, és örülök, hogy vannak ilyen melegek is, mint te. A baj az, hogy ti valamiért nem hallatjátok a hangotokat, pedig az LMBTQ a ti nevetekben is beszél, és célokat fogalmaz meg. Azt mondják, hogy márpedig te akár akarod akár nem, része vagy a mozgalomnak.

Ezt kellene nyilvánvalóvá tenni neked és a hasonlóan gondolkodóknak, hogy nem tartoztok egy táborba, ha olyan trendeket erősítenek, amik a te értékrendeddel ellentétesek. Ha látni fogom az ellentábort az LMBTQ-n belül, sokkal elfogadóbb leszek.

2021. dec. 21. 20:54
 45/55 anonim ***** válasza:
93%
Hát sajnos rólam kevesen tudják, hogy egyáltalán az lmbtqba tartozom, úgyhogy nem én leszek a megváltó. Én eddig ilyet nem hallottam olyat, hogy a mozgalom ilyeneket állítana minden lmbtq tag nevében, de nem is nagyon figyelem ezeket.
2021. dec. 21. 23:59
 46/55 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, azzal azért tisztában vagy, hogy az LMBTQ dolog nem egy hatalmas, egybefüggő szervezetet foglal magába sötét démoni vezetőkkel? Szimplán egy gyűjtőfogalom több kismillió alszervezettel, akik szinte egymástól független működnek? Vannak benne szélsőségesek? Igen, mint mindenhol ahol ember van. Ezek ellen felléphetsz-e szabadon? Igen, sőt az “LMBTQ” tetemes százaléka sem támogat szélsőségeket. Mint ahogyan nem minden jobboldali/konzervatív ember náci, ez ugyanolyan. A melegek általános elfogadásából nem következik a gyerekek hormonkezelése.
2021. dec. 22. 17:00
 47/55 A kérdező kommentje:

Igen, felléphetek ellenük szabadon azon az áron, hogy mondjuk búcsút intehetek a munkahelyemnek, vagy a teljes karrieremnek, ha mondjuk egy közismert színész vagyok.

Ismerem ezt a "gyűjtőfogalom" dumát, hogy igazából nem is létezik LMBTQ, csak addig, amíg Pride-on vonulnak, amíg melegházasságot követelnek, amíg felháborodnak azon, hogy nem "érzékenyíthetnek" kiskorúakat nemváltásról, amíg nem hisznek szektásan a közös bibliájukban, a genderben, amíg nem akarják a saját ideológiájuk szerint átalakítani a világot és nem homofóbnáciznak össze mindenkit, aki nem ért velük egyet.

Igazad van, semmi ilyesmi nincsen, ez csak Fidesz-propaganda.

Már csak azt nem értem, miért háborít fel téged, ha egy nem létező dolgot támadok.

2021. dec. 22. 17:26
 48/55 anonim ***** válasza:
95%
Kérdező az lmbtq egy gyűjtő fogalom. Nyugodtan utána nezhetsz emiatt nem fognak kirúgni a munkahelyedről. Nem számít, hogy neked mit jelent ez a szó, hogy lmbtq. Szerencsére egyértelmű jelentés van és ez nem "duma".
2021. dec. 22. 18:06
 49/55 Gofrisütő ***** válasza:
100%
Mondjuk azért háborít fel, mert ok nélkül sértegetsz, támadasz, és kevesebbnek tartsz ugyanolyan embereket, mint te, csakis azért, mert azt hiszed, hogy van mögöttük egy szervezet, vagy egy mozgalom.
2021. dec. 23. 14:45
 50/55 A kérdező kommentje:

49 - soha nem a melegeket támadtam, hanem az LMBTQ-t.

Az, hogy te magadra veszed "sima" melegként, inkáb azt árulja el, hogy nagyon magadénak érzed ezt az állításdo szerint tőled teljesen független mozgalmat.

De kapsz egy lehetőséget, hogy bebizonyítsd:

Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe? Igen, vagy nem? (ha nem adsz egyértelmű választ, akkor bocs, LMBTQ-s vagy)

2021. dec. 23. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!