A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?
"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..
Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.
Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??
10 - "Illetve kicsit értelmezhetetlen számomra, hogy például nagykorúként bárki megplasztikáztahatja a testêt, az oké."
Itt mondtad ki a kulcsszót, NAGYKORÚKÉNT. Ha az illető elmúlt 18, de részemről még akár a 16 is belefér, felőlem operáltasson, szedjen hormonkészítményt.
De eg KISKORÚT tömni pubertásblokkolókkal csak azért, mert kisautó helyett babát fogott a kezébe az nettó elmebaj.
Kérdést meg nem feltétlen azért tesz fel az ember, hogy elfogadja a válaszokat, ez nem tudom mikortól elvárás.
42 én ezt tiszteletben tartom, és örülök, hogy vannak ilyen melegek is, mint te. A baj az, hogy ti valamiért nem hallatjátok a hangotokat, pedig az LMBTQ a ti nevetekben is beszél, és célokat fogalmaz meg. Azt mondják, hogy márpedig te akár akarod akár nem, része vagy a mozgalomnak.
Ezt kellene nyilvánvalóvá tenni neked és a hasonlóan gondolkodóknak, hogy nem tartoztok egy táborba, ha olyan trendeket erősítenek, amik a te értékrendeddel ellentétesek. Ha látni fogom az ellentábort az LMBTQ-n belül, sokkal elfogadóbb leszek.
Igen, felléphetek ellenük szabadon azon az áron, hogy mondjuk búcsút intehetek a munkahelyemnek, vagy a teljes karrieremnek, ha mondjuk egy közismert színész vagyok.
Ismerem ezt a "gyűjtőfogalom" dumát, hogy igazából nem is létezik LMBTQ, csak addig, amíg Pride-on vonulnak, amíg melegházasságot követelnek, amíg felháborodnak azon, hogy nem "érzékenyíthetnek" kiskorúakat nemváltásról, amíg nem hisznek szektásan a közös bibliájukban, a genderben, amíg nem akarják a saját ideológiájuk szerint átalakítani a világot és nem homofóbnáciznak össze mindenkit, aki nem ért velük egyet.
Igazad van, semmi ilyesmi nincsen, ez csak Fidesz-propaganda.
Már csak azt nem értem, miért háborít fel téged, ha egy nem létező dolgot támadok.
49 - soha nem a melegeket támadtam, hanem az LMBTQ-t.
Az, hogy te magadra veszed "sima" melegként, inkáb azt árulja el, hogy nagyon magadénak érzed ezt az állításdo szerint tőled teljesen független mozgalmat.
De kapsz egy lehetőséget, hogy bebizonyítsd:
Támogatod-e azt, hogy 4 éves kortól pubertásblokkolókkal tömjenek kiskorúakat, amennyiben kisautó helyett barbibabát vesz a kezébe? Igen, vagy nem? (ha nem adsz egyértelmű választ, akkor bocs, LMBTQ-s vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!