A balliberálisok/LMBTQ-k miért nem látják, hogy amit érzékenyítés címén akarnak az messze túlmutat minden erkölcsi normán?
"Drag kideket" ünnepelnek körbe, tehát kiskorú transzvesztitákat.
https://www.youtube.com/watch?v=JxdvOLdG_34&ab_channel=GoodM..
Támogatják kiskorúak nemváltását, hormonkezelését - az új skót törvények értelmében elvehetik a szülőktől a gyereküket, ha megpróbálják megakadályozni a kicsit a nemváltásban. Szerintük egy 4 éves gyerek képes arra, hogy döntést hozzon ebben a kérdésben.
Én támogatom, hogy a melegeket ne érje bántódás a beállítotságuk miatt. Szerintem ez egy tök normális cél. De nem értem, hogy ezek a teljesen eszement dolgok honnan jönnek és ki azonosulhat velük? Itt nem arról van szó, hogy ki a konzervatív meg liberális, hanem emberi sorsokról... gyerekekről könyörgöm... legalább várnák meg a 18-ik évet, de 4 éves kortól??
32 - én is elugattam, hogy nem beszéltem operációról, csak csúsztatsz és hazudsz.
Arról viszont te beszélsz, hogy hormonkezelnél kiskorúakat, ami nem tudom mennyivel jobb ennél... kb. Mengelei emberkísérlet színt.
Az operációról szóló rész nem neked szólt kedves kérdező.
Milyen szép, hogy egy büdös szóval nem mondtam, hogy hormonkezelnék bárki kiskorút. Azt írtam, hogy kiskorút sehol nem hormonkezelnek, esetleg pubertás blokkolót kaphat egyes országokban, vizsgálatok után, ami egyébként nem hormonkezelés. Mellette nem foglaltam állást, nem mondtam azt, hogy ez egy jó dolog feltétlenül, azt írtam, hogy vannak előnyei.
"Azt írtam, hogy kiskorút sehol nem hormonkezelnek, esetleg pubertás blokkolót kaphat"
:D
Oké, szerintem a "gyilkosságot" hívjuk mától "megváltásnak a földi élet sdzenvedéseitől", és máris nem létezik a probléma.
"Blockolót?" :D
"Kérdező, tök más egy cucc, ami folyamatokat állít le, meg egy olyan, ami másik folyamatokat indít el."
Vicces tényeg, ahogy próbáljátok magyarázni a magyarázhatatlant.
Tökmindegy, hogy hívod, a szándékotok egy: belenyúlni egy GYEREK fejlődésébe, nem pusztán kártékony tanokkal (agymosssal), de konkrét orvosi készítményekkel is... emberkísérlet, igazi mengelei náci szint.
Én értem a problémádat, csak ne húzd már rám, hogy én akarom ezt bszki. XD Csak leírtam, hogy mi a különbség a hormonterápia és a hormonblokkoló között. Blokkolót nyilván nem kaphat óvodás sehol, mert az csak a pubertás kor elején lehet aktuális.
Azt meg külön humorosnak tartom, hogy kérdezel valamint, amire aztán nem vagy képes elfogadni válaszokat, amik ellenkeznek a te gondolatiddal. Ahogy azt is elég nevetségesnek tartom, hogy a nácikhoz hasonlítod ahokat, akik nem úgy gondolkodnak, mint te. Persze értem a logikát, legyen úgy, ahogy te akarod, max ha valakinek úgy nem jó, majd megöli magát, úgyse kár érte, nem úgy gondolja, mint te. Mondjuk én hamarabb mondanám ezt a hozzáállást náci jellegűnek, de ne legyen igazam. :)
Illetve kicsit értelmezhetetlen számomra, hogy például nagykorúként bárki megplasztikáztahatja a testêt, az oké. Lehet gyógyszert szedni csomó mindenre, mentális gondokra is. Ezzel sincs senkinek baja, de amint egy diszfóriával elő ember kezd el alapos vizsgálatok után, szűrés mellett, a korának megfelelő gyógyszert szedni, majd pár év után bőven nagykorúként megműtteti magát, az már kva nagy baj.
Persze magyarázhatom ezt valakinek, aki agymosásnak éli meg, ha valakit olyan becenéven hívunk, ahogy az illető kéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!