Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolja minden LMBTQ...

Miért gondolja minden LMBTQ ember, hogy aki kritizálni meri őket az csakis fideszes lehet?

Figyelt kérdés

Gyerekekekből transzvesztita, gyerekeknek pubertás blokkoló, "felvilágosító" oktatás nemváltásról, homoszexualitásról, mindezek normalizálása, a férfi szülhet, a lány lehet fiú, vagy annak aminek éppen ma érzi magát, legyen az mondjuk sárkány vagy bármi.

Csak egy fideszesnek nem tetszhet mindez vagy egy keresztény konzervatívnak? Szerintem alapvető norma, hogy ezen tendenciák ellen a többség küzd, vagy legalább próbál róluk nem tudomást venni, ameddig teheti és nagyobb teret nem nyernek.

2021. aug. 13. 11:03
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne, hogy honnan származik a kérdező információja, mert fontos hogy meg tudjuk különböztetni a valódi hírt az álhírtől. Így legalább tisztázni tudná magát.
2021. aug. 14. 19:22
 32/45 A kérdező kommentje:

Jah, megint itt tartubnk a fogyatékos érvnél, hogy itthon ki küzd érte.

Hát, nyíltan talán senki, de elég sokatmondó, hogy ennyire támadják azt a törvényt, ami megtiltja azt, ami ellen szerintetek senki nem küzd...

na ennyire vagytok hitelesek.

Amúgy meg nyilván soha nem volt arra példa, hogy ami a nyugati világban trendi lett, az ide is beszivárog. Gondolom magát az LMBT-t is magyarok találták ki, nem külföldről importált "termék". :) Okoskák.

2021. aug. 14. 19:50
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Én annyira nem értem, miért nem lehet ebben a rém egyszerű dologban dűlőre jutni.

Azért utáljuk a törvényt, mert nem - illetve nem csak - azt tiltja meg, hogy átoperáltassák magukat a gyerekek, vagy hogy mindenféle perverziókról beszéljenek velük, hanem en bloc bárminemű tartalmat a homoszexualitásról 18+-os kategóriába helyezett. Ha nem így lenne, minden bizonnyal nem támadná senki.

De persze muszáj ebbe állandóan tütüben táncoló amerikai kisfiúkat, meg átoperált akárkiket keverni, hiszen nehéz feldolgozni, hogy nem csak fekete meg fehér van.

2021. aug. 14. 21:07
 34/45 anonim ***** válasza:
100%

“…nehéz feldolgozni, hogy nem csak fekete meg fehér van.”

A nemek terén szerintem igen is csak fekete meg fehér van.

Egy férfi az férfi akár heteroszexuális, akár homoszexuális, akár biszex.

A nő az nő, akár heteroszexuális, akár homoszexuális, akár biszex.

Azt is elfogadom, hogy vannak férfi testbe született nők és női testbe született férfiak, de ez így még mindig csak két nem.

A hermafrodita pedig férfi és női szervekkel is rendelkezik. A maradék 70 nem nemi szerveivel már nem.

Következtetés: nem létezik az a maradék 70 nem.

2021. aug. 15. 09:57
 35/45 anonim ***** válasza:
71%

A nem csak fekete és fehér dolgot úgy értettem, hogy nem kellene az lmbt mozgalmat egy emberként megítélni, csak azért mert vannak köztúk szélsőségesek, meg hülyék is.

Konkrétan a f**om ki van már azzal, hogy ha azt mondom, gyökérség a melegekre 18-as karikát tenni, akkor elkezdik nekem linkelni azt lánynak öltözött kisfiút YouTube-ról. Arra emlékeztet, mikor a gluténérzékeny feleségemet alkoholmentes sörrel kínálgatják, mert "mentes".

Egyébként nemek ügyében egy örök félreértés, hogy a gender nem biológiai nemet jelent, hanem társadalomban felvett nemi szerepet. Abból meg annyi kategóriát nyitsz, amennyit nem szégyellsz. A magyarban erre nincs külön szó, ez némileg félrevezető.

Nem foglalnék állást nemváltoztató műtétek ügyében, de maga a gender téma marha érdekes, és nem a nemváltoztatásról, meg annak népszerűsítéséről szól.

De ez amúgy független az eredeti üzenetemről. Annyit akartam mondani, hogy nemváltoztatás és társai, valamint a melegek korhatárosítása nem ugyanaz.

2021. aug. 15. 20:52
 36/45 anonim ***** válasza:

Az első bejegyzésedre ennyi a válaszom :🤣🤣🤣👎👎👎

Amúgy meg nem gondoljuk azt, hogy minden ilyen ember Fideszes.... Esteleg te gondolod ezt..?

2021. aug. 16. 14:50
 37/45 A kérdező kommentje:

36 - nekem midegy ki a fideszes meg ki nem amíg ilyen remek törvények születnek a beteg emberek térnyerése ellen mint ez a mostani gyermekvédelmi törvény.

33 - de az nem elég, ha csak egy ilyen példa is akad? Amit ráadásul nem is ítélt el az LMBT, csak itt a hozzátok hasonló meelgsimogatók mondják, hogy hátesszélsőség?

Eléggé kilóg a lóláb :(.

2021. aug. 16. 16:55
 38/45 anonim ***** válasza:
70%

Tőlem 100 kisfiú is beöltözhet kislánynak, akkor sem értem meg, hogy ettől miért kellene a melegeket letiltani 18 év alatt. Neked meg ezerszer is elhatárolódhatna tőle bárki, a csökött céklapüré az agyad helyén úgyis csak addig lát, hogy fiú+lány ruha = rossz.

Egyébként attól én sem értem, miért kellene elhatárolódni, hogy egy kisfiú lánynak öltözik. Attól már nagyon is elhatárolódom, hogy sztárt csinálnak belőle, és azt tükrözik a gyerekeknek, hogy ellentétes neműnek öltözni különlegesség, és bátorság, holott az üzenet pont az kellene, hogy legyen, hogy említésre sem méltó. Ugyanakkor ezt akkor is gyűlölném, ha kislány lenne így beöltözve.

Melegsimogató az édesanyád...

2021. aug. 16. 21:13
 39/45 A kérdező kommentje:
Az én anyám nem melegsimogató, ezért lehet, hogy normális kölyköt ellett. A tied meg azért léphetett le apád mellől, mert úgy érezte, hogy aki számára egy kislány ruhába bújtatott, melegbárban táncoló és meleg felnőttek által sztárolt gyerek nem jelent semmi problémát, az mentálisan menthetetlen.
2021. aug. 16. 21:24
 40/45 anonim ***** válasza:
46%

No, kibírom hogy nem megyek jobban bele az alpári személyeskedésbe. Inkább egy kérdés: fejtsd ki kérlek a problémád a női ruhába öltözött kisfiú kapcsán.

Annyival nehezíteném a feladatot, hogy tabunak számítanak a "mert így normális", és hozzá hasonló magasröptű kinyilarkoztatások. Érveket hozzál légyszíves, remélem, nem túl kemény feladat.

2021. aug. 16. 21:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!