Kezdőoldal » Politika » Pártok, kormányzás » Miért gondolja minden LMBTQ...

Miért gondolja minden LMBTQ ember, hogy aki kritizálni meri őket az csakis fideszes lehet?

Figyelt kérdés

Gyerekekekből transzvesztita, gyerekeknek pubertás blokkoló, "felvilágosító" oktatás nemváltásról, homoszexualitásról, mindezek normalizálása, a férfi szülhet, a lány lehet fiú, vagy annak aminek éppen ma érzi magát, legyen az mondjuk sárkány vagy bármi.

Csak egy fideszesnek nem tetszhet mindez vagy egy keresztény konzervatívnak? Szerintem alapvető norma, hogy ezen tendenciák ellen a többség küzd, vagy legalább próbál róluk nem tudomást venni, ameddig teheti és nagyobb teret nem nyernek.

2021. aug. 13. 11:03
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
59%

9) " tisztelem benned, hogy te nem azonosulsz a szélsőségekkel, csakhogy ez pont olyan, mintha felvonulsz a nácikkal, de te kikéred magadnak, ha lentiszemitáznak. (*antiszemitáznak javítva 10. hozászólásban)"

A példa azért nem érthető, mert egy ideológiai nézetet te magad választasz bizonyos gondolatmenet mentén, legyen az a példádban szereplő nácikkal vonulás, ezzel szemben viszont a homoszexualitás vagy transzneműség nem választás kérdése. (Plusz fontos megjegyeznem hogy ha te náci lennél az tudomásom szerint nem akadályoz jogilag téged [de ha igen akkor is te magad változtathatsz rajta], míg ha transznemű, homoszexuális vagy az jogilag korlátoz [pl házasság])

2021. aug. 13. 12:28
 12/45 anonim ***** válasza:
0%
Az a baj, hogy sokan azt gondolják, hogy választás, meg nevelés meg ilyenek. Egyszer azt olvasom, hogy nem kell ezt választani, máshol meg azt, hogy ne neveljék ilyennek a gyereket.
2021. aug. 13. 12:37
 13/45 anonim ***** válasza:
24%
Napi kötelező #2 LMBTQ kérdés, ezt is köszönjük.
2021. aug. 13. 12:51
 14/45 anonim ***** válasza:
69%

11es vagyok, lemaradt, hogy szeretnék a kérdésre is válaszolni:

Nem gondolom úgy, hogy az LMBTQt kritizáló emberek mind fideszesek lennének. Az LMBTQ emberek is kritizálnak LMBTQ embereket (köztük én is, pl azzal, hogy elutasítom a szélsőséges eseteket), balosok, jobbosok, közepesek, lényegében mindenki. Mivel ez egy alacsony elfogadásszinttel járó jelenség még, így mindenhonnan ér kritika. Ellenben tapasztalat alapján azok az emberek akikről gyanítható a fideszes ideológia szélsőséges követése, sokkal durvábban kritizálnak, nem nyitottak politikai vitát folytatni, sem elfogadni ha valami nem az ő világrendjük alapján történik. (Főleg LMBTQ témában. Értem ez alatt, hogy ha ő linkel egy tudományos folyóiratot [ami azért elég ritka] akkor az szent írás, ha pedig én teszem ugyanezt akkor az csak hókuszpókusz)

2021. aug. 13. 12:53
 15/45 A kérdező kommentje:

14: nem igaz, hogy alacsony lenne az elfogadottság. Még vérfideszes körökben is számtalanszor elmondták, hogy nincs bajuk azzal, ha közülük valaki meleg. Szájernek nem azért kellett mennie, mert az volt (köztudottan tudták róla), hanem mert Borkaihoz hasonlóan szexorgiázott, és ezt a családja mellett.

Azt, hogy ne lennének nyitottak vitára éppen LMBT oldalról látom, másfelől elég nehéz józan ésszel hozzáállni az olyan őrületeknek, hogy pl. lehet valaki gendersemleges sárkány.

Ez mi? Erről hogyan lehet értelmesen vitázni? Magyarázd el az ilyen idiótának, hogy barátom, te beteg vagy, segítségre szorulsz? Ja, ilyet nem lehet, mert akkor náci vagy.

2021. aug. 13. 13:01
 16/45 anonim ***** válasza:
0%

Más a tapasztalatunk, nyílván befolyásolja az is, hogy más ideológiát tartunk előnyösnek.

Ha annyira nagy elfogadás lenne, akkor nem érnének személy szerint heti beszólások, leköpések, vagy életveszélyes fenyegetések azért mert még látszik rajtam, hogy transz vagyok. Ha pedig párommal esetleg megfogjuk egymás kezét az utcán (a kezét!) akkor nem hetente hanem félóránként történik ilyen. Lehet te nem veszed észre, mert nem vagy érintett a helyzetben.

A gendersemleges sárkánynak meg kell magyarázni, hogy van férfi, nő, és nem bináris nem. Utóbbiba elég sok minden tartozik most már (sajnos), ebben keressen magának megfelelőt mert a sárkány nem egy nem, hanem egy fantázia-szörny. Ha pedig ez nem tetszik neki, legyél te az okosabb, és hagyd rá. Aki hülye az hülye, és nem fogsz tudni rajta segíteni. Sőt a saját "fajtája" sem. Egy szélsőséges esetté vált, amit el lehet ítélni, és kész. Nemi neked a sárkánynemű az nekem az aquagender :) De lehet mind a ketten csak ostobák vagyunk felfogni a jövő tudományát :D

2021. aug. 13. 13:14
 17/45 anonim ***** válasza:
84%

"Miért gondolja minden LMBTQ ember, hogy aki kritizálni meri őket az csakis fideszes lehet?"

Miért gondolod, hogy minden LMBTQ ember ezt gondolja? :) Szerintem csomó nem gondolja azt, csak manapság minden "libs hazaáruló vs fidernyák birka" vitába torkollik.

2021. aug. 13. 14:49
 18/45 anonim ***** válasza:
Azért, mert az emberek nagy része (mindkét oldalon) ezt a 2 bites politikát látja, amire jól ráerősített az összefogás, hogy valaki most vagy haladó, szabad ellenzéki vagy krumplifideszes, illetve vagy magyar ember vagy visítozó libernyák.
2021. aug. 13. 15:10
 19/45 anonim ***** válasza:
69%
Azok, akik mindent a politika szemüvegén keresztül néznek, azok gondolhatnak mellé pártpreferenciát is, de nem feltétlen megalapozottan. Bármely párt választója lehet támogató vagy ellenző véleményen is. Szerintem ha egy LMBTQ közösségbe tartozó ember mocskolódást hall, nem azt gondolja, hogy fideszes beszél hozzá, hanem hogy egy homofób vagy transzfób.
2021. aug. 14. 10:06
 20/45 anonim ***** válasza:

Kultúr-marxisták: A valóság általában balra hajló.

Szintén a kultúr-marxisták: 72 nem létezik.

2021. aug. 14. 10:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!